Denizli BBSK'lı Gökhan, masrafları ödeyecek

07.01.2016 - 20:16 | Son Güncellenme: 07.01.2016 - 20:16

Transferiyle Kızılcabölükspor ile Denizli BBSK takımlarının arasının açılmasına neden olan futbolcu Gökhan Açıkgöz, Kızılcabölükspor’un Denizli’ye gelirken kendisi için verdiği uçak ve konaklama masraflarını ödeyeceğini söyledi.

Sebahattin ALP / DENİZLİ (Özel Haber)

Önce Kızılcabölükspor ile anlaşıp antrenmanlarına çıkan, ardından da Denizli BBSK ile sözleşme imzalayan futbolcu Gökhan Açıkgöz, Ajansspor’a konuştu. Denizli spor kamuoyuna bomba gibi düşen gelişmeler sonrası Kızılcabölükspor, Denizli BBSK’yı kınayan açıklama yapmış ve transferin etik olmadığını önesürmüştü. Kızılcabölükspor’un Tokatspor’dan transfer ettiği stoper Gökhan, sarı kırmızılılarla antrenmana çıkmış ve transfer kulübün resmi internet sayfasından duyurulmuştu.

Kızılcabölükspor’un olayı abarttığını önesüren Açıkgöz, “ Olanlara üzüldüm. Böyle olsun istemezdim ama,olanlar anlatıldığı gibi değil. Kendi açımdan bazı nedenlerle Kızılcabölükspor ile görüşmelerimi resmen bitirdikten sonra, Denizli’yi terk edeceğim esnada bir abimizin önerisi ile Denizli BBSK ile görüştük ve anlaştık. Sonrasında ortalık ayağa kalktı. Bana kızan Kızılcabölükspor otel ve uçak masraflarını benden istedi. Toplam 190 lira uçak, 90 lira otel olmak üzere 280 lira yutan bu parayı Kızılcabölükspor’a geri vereceğim” dedi. Açıkgöz, BBSK’nın Denizlispor ile yaptığı hazırlık maçında 2.yarı forma giydi ve performansı teknik heyet tarafından beğenildi.  

Senin için hazırladığımız haberler