Denizli BBSK'ya öne geçmek yaramıyor

22.02.2017 - 17:15 | Son Güncellenme: 22.02.2017 - 17:15

Spor Toto 3.  Lig 3.  Grup’ta dibe demir atan Denizli Büyükşehir Belediyespor, öne geçtiği maçlarda, sonunu getiremiyor ve Ege ekibinin gol sevinci en fazla 2-3 dakika sürüyor.

HABER: Sebahattin ALP / DENİZLİ

Lige şampiyonluk iddiasıyla ve 2 milyonluk transferle başlayan ancak işler iyi gitmeyince 5 kez hoca değişikliğine giden ancak kötü gidişe bu da çare olmayınca, ilk yarıdaki futbolcu kadrosunun hepsini gönderip, yönetim ve isim değişikliği yaparak, yönetimsel olarak Denizlispor çatısı altına giren kulüpte, işler yine iyi gitmiyor.

Denizlispor altyapısındaki gençlerle yola çıkan Denizli BBSK,  23 maçta sadece 15 puan toplayarak düşmenin en büyük adayları arasında yer aldı.

Denizli BBSK, ligde özellikle öne geçtikten sonra çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Kırmızı beyazlılar ilk olarak devrenin ilk maçı olan Muğlaspor maçında bu sorunu yaşadı. Maçın 25. dakikasında Onur Deniz’in sayısı ile öne geçen Denizli BBSK,  iki dakika sonra Emre Gemici’nin golüne engel olamadı ve bir puana razı oldu.

Aynı senaryo önceki hafta Düzyurtspor maçında da yaşandı. Daha maçın 15. dakikasında Hakan Akman’ın sayısı ile öne geçen Denizli BBSK, 18’de Miraç Acer’in golüne engel olamadı. Bu maç ise ev sahibi Düzyurtspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Kırmızı beyazlılar aynı senaryoyu hafta sonundaki Afjet Afyonspor maçında da yaşadı. Serkan’ın 34’ncü dakikada attığı gole konuk ekip 35’te Oltan ile yanıt verdi ve Denizli BBSK, bu maçta da aynı senaryonun akıbetine uğradı. Teknik direktör Yaşar Güvenli, sorunu tecrübesizliğe bağladı ve bu konuya antrenmanlarda çözüm arayacaklarını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler