Denizli BBSK'ya TÜFAD'dan ziyaret

03.12.2015 - 19:40 | Son Güncellenme: 03.12.2015 - 19:40

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi yönetimi Başkan Bülent Fil ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret etti.

Sebahattin ALP / DENİZLİ
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi yönetiminden, Denizli takımlarını çalıştıran üyelerine anlamlı ziyaret. Dernek yönetimi Başkan Bülent Fil önderliğinde Kızılcabölükspor, Denizlispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor kulüplerini ziyaret etti.

Günün ilk ziyaretini Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet ve teknik ekibine yapan TÜFAD yönetimi öğleden sonra ise Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın ve kurmayları ile bir araya geldi. Ardından Denizli Büyükşehir Belediyespor kulübü’nü ziyaret edip, Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcısı Akın Çelik, Teknik Direktör Kenan Atik  ve yardımcıları ile bir araya geldiler. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan uzunoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Denizlili hocalar ve daha çok Denizlili futbolculardan oluşan genç bir kadro ile yola devam ettiklerini söyledi.

Denizli’de mesleğinde başarılı, bilgi ve birikim sahibi çok sayıda futbol antrenörü olduğunu söyleyen TÜFAD Başkanı Fil, “Derneğimiz üyesi antrenörlerimizin Denizli takımlarının üçünde birden görev yapması bizler için büyük mutluluk. Denizlili antrenör arkadaşlarımızın Denizli takımlarında görev alması bizleri daima mutlu eder. Yolları açık olsun. Başarı dilemek için kendilerini ziyaret ettik” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler