Denizli, G.Saray'la 8 bin 665 gün sonra...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Teknik direktör Mustafa Denizli, üçüncü dönemine başladığı Galatasaray'ın başında 8 bin 665 gün sonra bir Avrupa kupası maçına çıktı.

Son 5 Haber

Trabzonspor, PSG'nin eski teknik direktörü Laurent Blanc'ı istiyor

Konyasporlu Deniz Türüç, Trabzonspor maçının ardından TFF temsilcisiyle tartıştı!

Galatasaray'da Osimhen kararı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

VİDEO | Suudilerden çirkin tezahürat! "Umarım yaptıklarından sonra namaz kılmazlar"

TFF 3. Lig'de Düzcespor - Beykoz Anadolu maçı tatil edildi!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Denizli, G.Saray'la 8 bin 665 gün sonra...
Sarı-kırmızılı ekiple son Avrupa kupası maçına, 1991-1992 sezonu Kupa Galipleri Kupası çeyrek final rövanş maçında Alman ekibi Werder Bremen önünde çıkan Denizli, aradan geçen 23 yıl 9 aylık bir sürenin ardından bu kez bir UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında Galatasaray'ın başında bulundu.
Galatasaray, 18 Mart 1992 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmada Werder Bremen ile 0-0 berabere kalmış, ilk maçı 2-1 kaybettiği için de organizasyona çeyrek finalde veda etmişti.
Öte yandan Denizli, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6 yıl sonra bir maçta görev yaptı. Tecrübeli teknik adam, Avrupa kupalarında bundan önce, 2009-2010 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında Beşiktaş'ın başında yer almıştı. Denizli yönetimindeki Beşiktaş, 8 Aralık 2009 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda Rus ekibi CSKA Moskova karşısına çıktığı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçını 2-1 kaybetmişti.