Denizli'den gitti Ergin Ataman'lı Panathianikos'u yıktı

Burak Alaca
15.03.2024 - 01:56 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 02:16

EuroLeague'in Yunan derbisinde Olympiakos evinde konuk ettiği Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC'yi 71-65'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Denizli'den gitti Ergin Ataman'lı Panathianikos'u yıktı

AJANSSPOR - HABER

Turkish Airlines EuroLeague’de 29. haftası dev Yunan derbisine sahne oldu. Olympiakos evi Pire'de ezeli rakibi Panathinaikos'u konuk etti. Çekişmeli geçen maçı ev sahibi ekip 71-65’lik skorla kazanmasını bildi.

Yunan ekipleri Fenerbahçe ile sıralandı

Olympiakos galibiyeti ile iki Yunan ekibi de 18'er galibiyetle ilk 4 yarışında sıralandı. Bugün İspanyol ekibi Valencia'yı farklı deviren temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da 18 galibiyet ile Yunan ekipleri ile eşit dereceye ulaştı.

Eski Denizli'li Ergin Ataman'ı yıktı

Olympiakos'un sezon içinde Basketbol Süper Ligi ekibi Yukatel Merkezefendi Belediyesi'nden transfer ettiği Moses Wright 19 sayı, 2 ribaund,1 asist ile maçın yıldızı oldu. Galibiyette ona; Alec Peters 11,, Nigel Williams-Goss 7, Shaq McKissic 6, Kostas Papanikolaou 9 , Moustapha Fall 5 sayı ile eşlik etti.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman, Fenerbahçe'yi örnek gösterdi! "Fenerbahçe maçlarında bunu yaptırırdım."
Habere Git

Nunn'ın performansı Panathinaikos'a yetmedi

Panathinaikos'ta; Kendrick Nunn 17, Dinos Mitoglu ve Mathias Lessort 11'er, Jerian Grant 8, Marius Grigonis ise 7 sayı ile mücadele etti.

Ergin Ataman: "Amerikan futbolu savunmasına karşı oynamak zordu"

Panathinaikos Koçu Ergin Ataman maç sonunda rakiplerinin sert savunmasına, "Olympiakos'u tebrik ederim bugün çok agresiflerdi. Amerikan futbolu savunmasına karşı oynamak çok zordu." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler