Denizlispor Başkanı Mehmet Uz'dan istifa açıklaması!

Ali Bozkurt
11.10.2022 - 13:20 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 13:22

Altaş Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz, Pendikspor mağlubiyeti sonrası taraftarların tepkisini anlayışla karşıladıklarını, göreve talip olunması halinde bırakmaya hazırız olduklarını söyledi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz'dan istifa açıklaması!

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de Pendikspor mağlubiyeti sonrası taraftarların yoğun tepkilerine kalan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, istifa kararı aldıklarını açıkladı. Uz, göreve talip olacak olanlar çıkarsa devir edeceklerini duyurdu. İşte açıklamaları...

''Şu anda istediğimiz yerde değiliz ama buradan kurtulacağız''

Taraftarın istifa çağrısıyla ilgili konuşan Uz, "Pendikspor yenilgisi hepimizi çok üzdü. Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu sebebiyle çok dar bir kadroyla mücadele ediyoruz. Şu anda istediğimiz yerde değiliz ama buradan kurtulacağız. Pendikspor maçında 3'ü sakat, 2'si cezalı 5 oyuncumuzdan mahrum oynadık. 19 kişilik kadromuzda alt yapıdan 6 oyuncumuz vardı. Maç boyunca rakibimize neredeyse gol pozisyonu vermedik ancak tek golle sahadan mağlup ayrıldık. Geçen sezon aynı yönetim, aynı teknik heyet ve aynı oyuncularla zoru başardık. Sakat ve cezalı oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte inanıyorum ki galibiyetlerde gelmeye başlayacak" dedi.

"MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETMEYE ÇALIŞTIK"

Taraftarın tepkisini de anlayışla karşıladıklarını vurgulayan Mehmet Uz, "Herkes çok üzülüyor. Taraftarımız bu duruma tepki koyuyor. Futbolda bunlar yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon sonunda kulübün durumunu şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıkladık. Göreve talip olunması halinde bırakmaya hazırız. Kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulübümüzü ligde tuttuk. Kendi dönemimizde borç yapmadık. Geçmişten gelen borçlar sebebiyle transfer yasağına takıldık. Buna rağmen mazeret değil iş üretmeye çalıştık. Bu kulübün borç sarmalından kurtulup kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp olması için çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz. Eleştirilerin başımızın üstünde yeri var. Ne bizi eleştirenlere ne de istifaya davet edenlere en küçük bir kırgınlığım ve kızgınlığım yok. Sorumluluğumuzu da ne yapmak istediğimizi de biliyoruz. İnşallah başaracağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler