Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek'ten futbolculara net mesaj!

15.02.2018 - 11:16 | Son Güncellenme: 15.02.2018 - 11:16

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, yönetim olarak üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını söyledi. Üstek, “Sıra artık futbolcularda. Giresunspor maçıyla birlikte çıkış yakalamalıyız” dedi.

“Ligde kalacağımızdan ümitliyim”

Futbolcularla konuştuklarını ve kendilerine “Sizce eksik nedir” diye sorduklarını belirten Üstek, “ Ben iş adamıyım. Futboldan çok anlamayabilirim ama üzerime düşeni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum. Borçları son kuruşuna kadar ödedik. Kafa olarak rahatım. Akşam kafamı yastığa koyduğumda, vicdanen rahat olduğumu düşünüyorum. Ben Denizlispor’un ligde kalacağından ümitliyim. Allah, verilen emeği görüyor ve karşılığını muhakkak verecektir. Hocama ve futbolculara güveniyoruz” dedi.

Futbol skora endeksli

Denizlispor’da maddi anlamda büyük işlere imza attıklarını ancak skor bazında başarılı olamadıklarının altını çizen Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat da “Bu nedenle ne yaparsak yapalım, maddi anlamdaki başarımız ortaya çıkmıyor. Her şey bitmiş değil. Karamsar olmayalım. Yıkıcı eleştiri ve oturup ağlamak Denizlispor’a bir şey kazandırmaz. Takımı sürekli aşağı çeken maskeleri arkasına gizlenmiş insanlar var. Şehir olarak buna fırsat vermemeliyiz. Bu durumlara düştük ama ayağa kalkmasını da biliriz. Sivil toplum örgütleri, Meslek odaları, kamu kurum ve kuruluşları harekete geçsin, Giresun’a 10 otobüs gidelim hadi. Ama kimsenin kılı kıpırdamıyor. Bir bilet alıp maça gitmeyenler, klavye başında verip veriştiriyor. Her şeye rağmen sezon sonunda gülen Denizlispor olacaktır” dedi.

Ali Fırat Kulübede

Uzun süredir takımla birlikte sahaya inen ve yedek kulübesinde bulunan yönetim kurulu üyesi Hikmet Olgun’un yerine aylar sonra futbol şube sorumlusu Ali Fırat, takımla birlikte sahada olacak. 

Sebahattin ALP / AJANSPOR/ DENİZLİ

Senin için hazırladığımız haberler