Denizlispor Başkanı Üstek'ten taraftarlara mesaj!

26.03.2018 - 18:45 | Son Güncellenme: 26.03.2018 - 18:45

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek, Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında 1 Nisan Pazar günü  Ankaragücü ile yapacakları maç öncesi konuştu. Kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyleyen Üstek, Denizlispor'u üst sıralara çıkarmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

Taraftarlara mesaj

MKE Ankaragücü taraftarlarının, kendileri için ayrılan biletlerin tamamını bitirdiğini, ek kontenjan istediklerini aktaran Üstek, "Ancak bu önemli maçta bu isteklerini kabul edemiyoruz. Tam aksine stadımızı kendi taraftarlarımızla doldurmak istiyoruz. Taraftarımız bizi bu kritik maçta desteklesin istiyoruz. Denizlispor taraftarını bu önemli günde yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

“Her maça final havasında çıkacağız”

Üstek, takımın geçen hafta günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdürdüğünü ve bu hafta tek idmanla çalışmalara devam edeceğini belirterek "Bir kader maçına çıkıyoruz. MKE Ankaragücü maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. 3 puan için sahaya çıkacağız. İnşallah biz kazanacağız. Artık ligin sonuna doğru her maça final havasında çıkacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan, bugün izin yapan takım, yarın çalışmalara başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler