Denizlispor 'Daum' iddialarını yalanladı

10.10.2019 - 18:07 | Son Güncellenme: 10.10.2019 - 18:07

Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla’dan teknik direktörlük konusunda anlaştıkları iddia edilen Daum hakkında açıklama geldi.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Taner Atilla, “Teknik direktörlük görevi için görüşmelerimiz devam ediyor. Net bitti, anlaştık diyebileceğimiz bir isim yok. Cumartesi gününe kadar yeni hocamız belli olacak. Ali Çetin yönetimi ve Yücel İldiz'le birlikte takımımız küllerinden doğdu ve önemli başarılar elde etti. Pazartesi günü hocamızla yollarımızı ayırdık. Hocamızı dün uğurladık. Hocamızın yardımcılarıyla karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettik. Fakat hocamızın sözleşmesini tek taraflı feshettik. Hocamız bu yıl sözleşmesi 2 milyon TL’ydi. Daum'la hiç görüşmedik. Teknik direktör tercihimiz yerli olacak.” ifadelerini kullandı ve ekledi:

“Rodallega eski formundan bir şey kaybetmiş değil. Oyuncumuzun performansından memnunuz. Fenerbahçe maçında evimizde oynamamızın avantajını kullanacağız. Sahamızda o gün kazanmak için mücadele edeceğiz. Fenerbahçe'yi son derece iyi bir şekilde ağırlayacağız. Geçmişteki olayların gündeme gelmesi bizi üzüyor. Denizlispor olarak Fenerbahçe’yi en güzel şekilde ağırlayacağız.”

Senin için hazırladığımız haberler