"Denizlispor, Fenerbahçe'ye tehdit oluşturamadı"

21.10.2019 - 01:42 | Son Güncellenme: 20.10.2019 - 22:50

"Denizlispor, Fenerbahçe'ye tehdit oluşturamadı"

beIN SPORTS yorumcularından Metin Tekin ve Güntekin Onay, Fenerbahçe-Denizlispor maçını değerlendirdi.

Tekin ve Onay'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

METİN TEKİN: Keyifsiz bir oyundu. Tempo yoktu, beceri ve kalite anlamında aşağıda kalan bir maçtı. Fenerbahçe açısından baktığında, bu maçı kazanmak çok önemliydi. Biz tabii ki oyunu yorumlayacağız. Ersun hocanın tahmin ettiği bir senaryo oldu. Fenerbahçe deplasmanda olduğunu hissetmedi. Denizlispor, Fenerbahçe'ye tehdit oluşturamadı.

Rekabet ortamının olması bana göre daha iyi. Fenerbahçe başka bir dönemden geçiyor. Şimdi hedef şampiyonluk. Oradan buraya geçişte, deplasmanları böyle oynayacak diye düşünüyorum. Kruse ve Moses'ın gelişi farklı bir fotoğraf sunacaktır.

Mustafa Yumlu'nun penaltı istediği pozisyonda hakem gördüğünü işaret ediyor. Topun oyunda olup olmadığını göremedim. Ancak pozisyon çok temiz görünmüyor. Garry Rodrigues ile Lopes'in içinde olduğu pozisyon dışarıda. Bunun faul olduğunu düşünüyorum. Kazayla çarptım olmaz.

Geçen sene her şeyde VAR'a gidiliyordu. İngiltere'de ise tam tersi. İngiltere'de penaltı kararlarında VAR'a gidilmesine rağmen hiç penaltı kararı değişmedi. Gustavo Luiz'in Yumlu'ya bir hareketi var. Bu faulü atlamak Fırat Aydınus'un büyük bir hatası. Tıpkı Rodrigues'in faulünü atladığı gibi.

GÜNTEKİN ONAY: Ozan Tufan büyük çok çalıştı. Mustafa Yumlu'ya yapılan bir hamle varsa, topun oyunda olması lazım. VAR'a hangi pozisyonda gidilecek, hangisiden gidilmeyecek? İkinci sarı kart olan pozisyonlarda VAR'a gidilmeli.

Senin için hazırladığımız haberler