Denizlispor, Teknik Direktör Mesut Bakkal İle Devam Kararı Aldı

Akın Ungan
15.06.2022 - 21:31 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 21:41

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, teknik direktör Mesut Bakkal ile yeni sezonda da devam etme kararı aldı. Kulüp, sosyal medya hesabından bu kararı duyurdu.

Denizlispor, Teknik Direktör Mesut Bakkal İle Devam Kararı Aldı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, yeni sezonda teknik direktör Mesut Bakkal ile devam edeceklerini açıkladı.

"Mesut Bakkal’la alınacak çok yolumuz var"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal’la alınacak çok yolumuz, ulaşılacak daha büyük hedeflerimiz var. Mesut Bakkal hocamızla yola devam ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

"Transfer istemiyorum"

Kulübün mali durumunun farkında olan Mesut Bakkal, daha önce yaptığı açıklamada transfer istemediğini, yalnızca geçen sezon kadroda bulunan futbolcularla sözleşme yenilenmesini talep ettiğini açıkladı.

"Şimdi transfer tahtası açılsa, 4-5 kaliteli oyuncu alınsa lig çıkmanın garantisi yok" diyen Bakkal, şu ifadeleri kullandı: "Kulübün de kişilerin de bağımsızlığı ekonomisinden geçer. Önce borcumuzu ödeyeceğiz. Ben bir teknik adam olarak sıra dışı bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yönetim benimle devam etmek isterse ki, istiyorlar, ben transfer istemiyorum. Olabildiğince borçlar ödensin, tüm kadromla sözleşme yenilensin."

Öte yandan Denizlispor yönetimi, geçtiğimiz sezon kadrolarındaki tüm oyuncular ile sözleşme yenilendiğini duyurdu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takımın başına geçen Mesut Bakkal, 16 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederek, 1.88 puan ortalaması ile takımı ligde tutmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler