Denizlispor yasağı kaldırdı, sonra transferi açıkladı!

19.01.2021 - 11:58 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 12:02

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da sıcak saatler yaşanıyor. Denizlispor transfer yasağını kaldırdı. Horoz, daha sonra kadrosuna bir transfer yaptığını resmen duyurdu. İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Denizlispor yasağı kaldırdı, sonra transferi açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, transfer yasağını kaldırdı. Kulüp yasağın kaldırılmasıyla birlikte de orta saha transferini açıkladı. İşte detaylar...

Denizlispor yasağı kaldırdı, transferi açıkladı

Denizlispor, eski kalecisi Stachowiak'tan doğan transfer yasağını kaldırdı. Ardından da bir transfer açıklaması geldi. Horoz, daha sonra 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Yasin'i transfer ettiğini duyurdu.

Ahmed Yasin Denizlispor'a transfer oldu

Denizlispor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak BK Hacken forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmed Yasin ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Irak Milli Takımı'nda da görev alan Ahmed Yasin'e hoşgeldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz" denildi. 

Denizlispor ligde ne durumda? 

Teknik direktörlük görevine Yalçın Koşukavak'ı getiren Denizlispor, 18 maçta topladığı 14 puanla ligde son sırada. Denizlispor'un yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Hatayspor'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından transfer isteğini yayıncı kuruluşa verdiği röportajda da açıkça belirtmişti.

Senin için hazırladığımız haberler