Denizlispor-Altınordu: 1-0 | Maç Sonucu

Akın Ungan
16.02.2022 - 21:19 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 22:08

TFF 1. Lig'de Denizlispor ile Altınordu karşılaştı. Zorlu maçı 1-0 Denizlispor kazandı. Küme düşme potasındaki iki takım için de bu maç oldukça önemliydi.İşte maç sonucu ve özeti...

Denizlispor-Altınordu: 1-0 | Maç Sonucu

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Altaş Denizlispor ile Altınordu FK karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Denizlispor, 1-0 kazanmayı başardı.

Gol Altınordu'dan geldi

Kümede kalma savaşının kritik karşılaşmasında tek gol, Altınordu'nun kendi kalesine atması ile geldi. Maçın 58. dakikasında Kubilay Aktaş'ın ters vuruşu, Altınordu ağları ile buluşunca, Denizlispor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

İki takım için de maçın önemi büyüktü

TFF 1. Lig'de küme düşme hattında yer alan iki takım, bu maçın sonucu ile birbirine karşı avantaj etme amacıyla sahaya çıkmıştı. Kritik maçı Denizlispor 1-0 kazanarak, puanını 24 yaptı ve sıralamada rakibini geçerek, 17.'liğe yerleşti. Altınordu ise 22 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar

2. dakikada sol kanattan Gökhan’ın ortasında ceza sahasında iyi yükselen Ömer’in kafa vuruşunda top kaleci Ali’de kaldı.
34. dakikada Gökhan’ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Ömer topu ağlara yolladı ancak gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

58. dakikada Gökhan’ın kullandığı serbest vuruşta topu kafasıyla uzaklaştırmak isteyen Kubilay, meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi. 1-0
64. dakikada İlhan’ın pasıyla kaleci Ali Emre karşı karşıya kalan Ömer’in şutunda Ali Emre topu kornere çeldi.
77. dakikada Lopes’in kaptırdığı topu önünde bulan Ali’nin rakiplerini geçtikten sonra ceza sahası ön çizgisinde vurduğu meşin yuvarlak kaleci Stachoiwiak kaldı.

Altınordu'da işler iyi gitmiyor

TFF 1. Lig'de 18. sıraya kadar gerileyen Altınordu, bu sezon 2. kez uzun mağlubiyet serisine yakalandı. Altınordu daha önce 5 maçlık yenilgi serisini şu an ligin zirvesinde bulunan MKE Ankaragücü'ne karşı aldığı 2-0'lık galibiyet ile bozmuştu. İzmir ekibi Denizlispor karşısında da mağlup olarak, bu sezonki 2. uzun yenilgi serisini 6 maça çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler