Denizlispor’a transfer yasağı kapıda!

16.01.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 16:59

Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor transfer yasağı mı alacak? İşte detaylar...

Denizlispor’a transfer yasağı kapıda!

Yukatel Denizlispor’da transfer yasağı kabusu yaşanıyor. Nisan ayında Yeşil-Siyahlı takımdan ayrılan Polonyalı kaleci Adam Stackhowiak’a 145 bin Euro ödeme yapılamazsa transfer yasağı gelecek.


İddialara göre, Ege temsilcisinin transfer yapamamasının sebebi maddi yetersizlikler olduğu ortaya çıktı. Büyükşehir Belediyesi’nden gelecek olan 3 milyon 750 bin TL’nin ise Denizli ekibine yetmeyeceği belirtiliyor.

Stackhowiak takımdan ayrıldığı dönemde, Yeşil-Siyahlıları alacaklarının ödenmemesi nedeniyle FIFA’ya şikayet etmişti. Yukatel Denizlispor’un haksız olduğuna karar veren FIFA’ya karşı dava açan Denizli yönetimi soluğu CAS’ta almıştı fakat bu girişimler de sonuçsuz kaldı. Yönetim, bu karar neticesinde iyice köşeye sıkışırken, kulübe para getirmenin arayışına başladı. Polonyalı file bekçisi için 145 bin Euro bulunamadığı takdirde Horozlar’a transfer kapısı kapanacak.

Öte yandan Denizli ekibinde bir süredir sular durulmuyor. İlk olarak Ismail Aissati'nin kulüpten alacakları için ihtar çektiği belirtilirken daha sonra da oyuncuyla yolların ayrıldığı açıklanmıştı.

Sonrasında da Mathieu Dossevi, Fabiano Leismann, Tiago Lopes, Neven Subotic ve Costel Pantilimon’da alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kulübü FIFA’ya şikayet etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler