Denizlispor'da bir kriz daha! Antrenmana çıkmadı...

30.03.2021 - 22:26 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 22:29

Son dakika spor haberleri... Süper Lig ekibi Denizlispor'da Pantilimon krizi yaşanıyor. Tecrübeli kaleci, bugün yapılan antrenmana katılmadı. Kulüpten konu hakkında açıklama geldi. İşte yaşanan gelişmeler...

Denizlispor'da bir kriz daha! Antrenmana çıkmadı...

Mali sıkıntılar yaşayan Denizlispor’da sıcak bir gelişme daha yaşandı. Daha önce alacaklarının ödenmemesi nedeniyle TFF'ye başvuran kaleci Costel Fane Pantilimon, bugün gerçekleşen antrenmanlara katılmadı.

 

Denizlispor'dan açıklama geldi

Yeşil - siyahlılar,  konu hakkında yapılan açıklamada ''Kulübümüze herhangi bir mazeret bildirmeden bugün gerçekleştirilen antrenmana katılmayan profesyonel futbolcumuz için noter tespiti yaptırılmıştır. İlgili oyuncu tarafından kulübümüze gönderilen herhangi bir izin/fesih yazısı bulunmamakatadır'' ifadeleri kullanıldı.

 

Denizlispor’dan yapılan açıklamada bu gelişme sonrası hukuki yollara başvuracakları da vurgulandı:

''Sözleşmesine aykırı şekilde hareket eden ve profesyonellikten uzak bir tutum sergileyen bu futbolcu ile ilgili tüm hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.''

 

Sezon başı Denizlispor’a katılan 34 yaşındaki file bekçisi Pantilimon, ödemelerini alamaması sebebiyle TFF'ye başvurmuş ve bunun üzerine yeşil-siyahlı yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

 

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun araya girmesiyle takıma dönen tecrübeli kaleci, son olarak 24 Şubat'a Denizli'de oynanan ve yeşil-siyahlıların 2-1 kaybedilen Karagümrük maçında kaleye geçti. 34 yaşındaki eldiven, bu mücadelenin ardından oynanan 7 maçta kadroda yer almadı. 

 

Denizlispor'da ödemeler konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle daha önce Neven Subotic, İsmail Aissati ve Tiago Lopes de takımdan ayrılmıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler