Denizlispor'da enfekte olan futbolcu var mı?

24.03.2020 - 12:03 | Son Güncellenme: 24.03.2020 - 12:09

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, perşembe günü antrenman yapılacak. Futbolcularda koronavirüs salgınına yakalanan biri var mı? Son durum ne? Nasıl bir antrenman planı uygulanacak? Yanıtı ve detaylar haberimizde...

Denizlispor'da enfekte olan futbolcu var mı?

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, koronavirüs tehdidi sebebiyle verilen zorunlu arayı en iyi şekilde geçirmek istiyor. Özellikle futbolcuların, lige ara verilmeden önce yaşadığı tedirginliğin giderilmesi için takımla konuşmalar yapıldığı öğrenildi. Pekiyi, Denizlispor'da koronavirüs salgınından etkilenen kimse var mı? İşte yanıtı...

Denizlispor fit kalmaya gayret edecek

EMRAH KARALİNÇ

Denizlispor, COVID-19 salgını sebebiyle verilen bu arada öncelikle futbolcularına bunun bir tatil olmadığını anlattı. Oyuncular, kendilerine verilen program dahilinde fit kalmaya gayret gösterecek.

Denizlispor'da koronavirüse yakalanan futbolcu var mı?

Teknik direktörlüğünü Bülent Uygun'un yaptığı Denizlispor'da şu ana kadar futbolculardan koronavirüs sebebiyle şikayet eden bir isim olmadı. Horoz, yaşama hakkının her şeyden önce geldiği görüşünü savunuyor.

Pırıl pırıl tesis...

Sporculardan bu süreçte hassas davranmalarını isteyen kulüp, perşembe günü Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yeniden çalışmalara başlamayı planlıyor. Ancak; yapılması planlanan bu antrenmanda, virüs tehdidine karşın tüm önlemler alınacak. Tesisler ise çoktan dezenfekte edildi.

Lig ertelenmeden önce nasıl bir durum vardı?

Süper Lig'de erteleme kararı verilmeden önce Denizlispor, deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçına hazırlanıyordu.

Futbolcular ve yöneticiler dahi gergindi

COVID-19 tehdidi sebebiyle futbolcular, sportif direktör Burak Özsaraç'a, "Antrenmana çıkmak istemiyoruz. Kaygılıyız" demiş, hatta yöneticiler de uçak yolculuğu yapmaktan çekindiklerini dile getirmişti. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler