Denizlispor'da Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör açıklandı!

01.12.2020 - 14:55 | Son Güncellenme: 01.12.2020 - 15:15

Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilecek isim belli oldu. Denizlispor, Fenerbahçe ile Süper Lig'de oynayacakları maç öncesinde Kenan Atik ile yola devam edecek. İşte detaylar...

Denizlispor'da Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör açıklandı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki ile yollar ayrıldı. Prosinecki'den sonra göreve kimin geleceği merak konusu oldu. Denizlispor'da yeni teknik direktör netleşti. İşte detaylar...

Prosinecki tazminat aldı mı?

Robert Prosinecki ile yapılan görüşmeler sonrası yollar karşılıklı anlaşmayla ayrılmış, normalde sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan teknik adam sadece çalıştığı süre içindeki hak edişlerini almıştı.

Denizlispor, Kenan Atik ile yola devam edecek

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, bugün düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Kenan Atik ile yola devam kararı aldıklarını ifade etti. Hatırlanacağı üzere, Başakşehir ile oynanan ve 3-3 biten maçta Denizlispor, Kenan Atik yönetiminde maça çıkmıştı.

Kenan Atik, Başakşehir maçı sonrası aslında sinyalleri vermişti

Denizlispor'un Başakşehir maçında 3-0'dan geri dönmesi camiada sevinçle karşılanmıştı. Kenan Atik, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Denizlispor onuruyla, şerefiyle kendine yakışan futbolu oynamak için mücadele eder. Kazanırız, kaybederiz fark etmez. Ligin en iyi takımlarından birine 3-0'dan geri dönmek sevindirici. Kulübümüze de hayırlı olsun. Tabii işimiz bitmedi. Ligde kıran kırana mücadele var. Denizlispor'u daha iyi yerlere çıkarmak için çabalayacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

Kenan Atik kimdir?

Futbolculuk döneminde uzun yıllar Denizlispor forması giyen Kenan Atik, camianın içinden biri olarak biliniyor. 55 yaşındaki çalıştırıcı, 1999 yılından beri kulübün içinde çeşitli görevler yaptı. Gerek altyapıda gerek antrenör olarak Denizlispor'a hizmet eden Kenan Atik, daha önce Hamza Hamzaoğlu'nun da yardımcılığını üstlenmişti.

Daha önce Denizlispor'da Serhat Güller göreve geldiğinde Kenan Atik de yardımcılığını yaptı. Güller ayrıldığında ise görevi tekrar Kenan Atik almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler