Denizlispor'da gözle görülen bir problem var!

07.01.2021 - 15:19 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 15:34

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve küme düşme potasının içindeki Yukatel Denizlispor'da Recep Niyaz, takımının durumundan hiç memnun değil. Horozlar'ın mali sıkıntılarına çözüm bulmak için çalıştığını açıklayan Başkan Ali Çetin de asıl olanın Denizlispor olduğunu belirtti.

Denizlispor'da gözle görülen bir problem var!

Süper Lig'de Yukatel Denizlispor'da işler iyi gitmiyor.

Horozlar, oynadığı 16 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 13 puan toplayabildi ve 19. sırada, küme düşmeme mücadelesi veriyor. Bu durum, Ege ekibindeki neredeyse herkesi huzursuz ediyor. 

Son olarak Hes Kablo Kayserispor'a evinde 1-0 kaybeden Yukatel Denizlispor'un 25 yaşındaki oyuncusu Recep Niyaz, art arda alınan yenilgilerden dolayı bir hayli sinirli. 

"Gözle görülen bir problemimiz var." diyen Niyaz, "Futbolcular bu kadar emek verirken artık saha dışındaki sorunların çözülmesi gerekiyor. Çok samimi söylüyorum, bazı problemler çözülmezse her şey için çok geç olacak." ifadelerini kullandı. 

"Asıl olan Denizlispor'dur"

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin de, yaşanan sıkıntılı süreç hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Çetin,  yaptığı yazılı açıklamada, tüm güçlerini Denizlispor uğruna harcamaktan hiçbir zaman kaçınmadıklarını belirtirken, "Görevde olduğumuz süre boyunca kaçınmayacağız. Çakmak satarak, bayrak asarak ve diğer tüm imkanlarımızı seferber ederek kulübümüze karşılıksız gelir kaynakları bulmak için gece gündüz demeden çalıştık. Maddi ve manevi anlamda Denizlispor'a yararlı olabilecek oluşumlara elimizden gelen tüm yardımı yapacağız. Kulübümüzün daha iyi yerlere gelebilmesi için ben ve yönetim kurulu üyelerimin gerekli tüm desteği vereceğinin bilinmesini istiyorum. Bu bayrağı daha ileriye taşıyabilecek ve devamlılığını sağlayacak bir yönetim çıkana kadar görevimizi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. Asıl olan Denizlispor'dur." ifadelerine yer verdi. 

Yıldız isimlerinden şikayet var!

Öte yandan Horozlar'da forma giyen yıldız isimler, alacaklarından dolayı kulübü FIFA'ya şikayet etti. Mathieu Dossevi, Fabiano Leismann, Tiago Lopes, Neven Subotic ve Costel Pantilimon, Aissati'den sonra Yukatel Denizlispor'u şikayet eden isimler oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler