Denizlispor'da otobüs satışa çıkarıldı!

İsa Kethüda
15.07.2024 - 10:45 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 10:52

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tasarruf tedbirleri kapsamından Denizlispor’dan geri aldığı takım otobüsü, internetten satışa çıkarıldı. İşte detaylar

Denizlispor'da otobüs satışa çıkarıldı!

AJANSSPOR-HABER

TFF 3. Lig ekiplerinden Denizlispor'un otobüsü internet üzerinden satışa çıkarıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi satışa çıkardı

Denizlispor20 sitesinde yer alan habere göre; Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tasarruf tedbirleri kapsamından Denizlispor’dan geri aldığı takım otobüsü, internetten satışa çıkarıldı. 

Taraftarlar isyan etti

İlanı göre yeşil siyahlı taraftarlar sosyal medyadan ateş püskürdü. Denizlispor’da sıkıntılar bitmek bilmiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tasarruf tedbirleri kapsamında otoparkları geri almasıyla başlayan kriz, takım otobüsü, gıda yardımının kesilmesi, stadyum, moloz dökme alanı gelirlerinin kesilmesiyle devam etmişti.

Taraftarın en çok tepki gösterdiği konuların başında ise takım otobüsünün Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geri alınması geliyor. 

Denizli ekibinin sezon boyunca kullandığı takım otobüsü geri alındıktan sonra bir internet satış ilan sitesinde satışa çıkarıldı. 

10 milyon 900 bin TL

10 milyon 900 bin TL’ye satışta ilanın İstanbul Maltepe üzerinden verildiği ve takım otobüsünün 10 milyon 900 bin TL değerle satışa çıkarıldığı belirtildi. 

Bu durum taraftarlar arasında büyük tepki topladı. Sosyal medyada yoğun bir şekilde tepkilerini dile getiren Denizlispor taraftarları, takımın yaşadığı sıkıntılara bir yenisinin daha eklenmiş olmasından dolayı büyük üzüntü ve öfke içerisinde olduklarını belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler