Denizlispor'da rota Karaman

18.02.2020 - 21:06 | Son Güncellenme: 19.02.2020 - 00:32

Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Yukatel Denizlispor en son Kayserispor'da görev alan Hikmet Karaman ile yüksek oranda anlaştı.

Salim MANAV-

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıktan sonra İstanbul'a gelen Denizlispor yönetimi ilk olarak Tolunay Kafkas ile görüştü fakat sözleşme detaylarında Kafkas ile anlaşamadı. Sonrasında bugün gün içerisinde Hikmet Karaman ile görüşen Yeşil Siyahlı idareciler Karaman ile yüksek oranda anlaştı.

Teknik adamlık kariyerinde birçok takımı çalıştıran tecrübeli teknik adam son olarak sezon başında Kayserispor’u çalıştırmış ve ilk devre tamamlanmadan takımdan ayrılmıştı.

Karaman 3. Hoca olacak!

Sezona takımı Süper Lig'e çıkaran şampiyon teknik direktör Yücel İldiz ile başlayan Denizli ekibi 7. hafta deplasmanda alınan 5-1'lik Btc Turk Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrasında İldiz ile yollarını ayırdı. İldiz'in ardından 8. hafta Fenerbahçe maçıyla göreve başlayan Mehmet Özdilek 22. haftada alınan Kayserispor yenilgisiyle istifa etti. Toplamda 2 hoca ile çalışan Denizlispor'da Hikmet Karaman 3. olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler