Denizlispor'dan açıklama! Galatasaray maçı primi, penaltı, transfer...

19.08.2019 - 18:10 | Son Güncellenme: 19.08.2019 - 15:15

Denizlispor'dan açıklama! Galatasaray maçı primi, penaltı, transfer...

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Galatasaray ile oynadıkları ve 2-0 kazandıkları karşılaşma hakkında çok özel açıklamalar yaptı. Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Taner Atilla’nın açıklamaları şöyle:

Taner Atilla: “Başkanımıza artık kâhin diyoruz”

Başkanımız Ali Çetin, daha önce bir rüya gördü. Fikstür çekilmeden önce Galatasaray ile ilk hafta maç oynayacağımızı ve o maçı da 2-0 kazanacağımızı söylemişti. Şampiyon olduğumuzda da alacağımız puanı bilmişti. Tahminlerinin tamamı tuttu. Bizim aramızda da bir espri konusu oldu. Kendisine kâhin diyoruz. İyi başladık. Umarım gerisi gelir.

“Futbolcularımızın yüzüne baktığımızda kazanacaklarını anladık”

Biz Galatasaray maçına inanarak çıktık. Çocukların yüzüne baktığımızda maçı kazanacaklarını hissettik. İyi bir kadro kurduğumuzun farkındaydık. Yeni transferlerimizin de durumu gözler önünde. Herkes uzun yıllardır birbiriyle oynuyor gibiydi. 1 hafta önce Altay’a kaybetmiştik. O yenilgi iyi oldu, ayaklarımız yere sağlam basmaya başladı. Yücel İldiz hocamız gereken önlemleri aldı. Galatasaray karşısında 2-0 kazanmak bizi çok mutlu etti.

Yönetimden futbolcular prim jesti

Futbolculara prim vereceğiz. Sayın Ali Çetin geldiği günden itibaren bir sistemimiz var. Her maçın primi, bir sonraki maça çıkmadan ödenir. Yine aynı şekilde olacak. Rakamsal olarak paylaşmasak doğru olur. TFF’nin her galibiyete verdiği bir ödeme var. Onun yarısını taahhüt ettik.

“Penaltı kararı biraz ağır oldu”

Galatasaray maçındaki penaltı kararı biraz ağırmış gibi geldi bana. Hakem verdi. Biraz zaman kaybolduktan sonra verdi. Bizi üzdü. Ama penaltıdan ziyade kalecimizin penaltıyı kurtarması bizi mutlu etti. Bence penaltı kararı biraz ağırdı.

“Futbolcularımız kalitelerini sahaya yansıttı”

Recep Niyaz’ın da diğer futbolcularımızın performansından da çok memnunuz. Bildiğimiz Recep… Oyuna ağırlığını koydu. Skora çok etki edebilen oyuncu. Geçen yıldan devam eden arkadaşlarımız var. Futbolcularımız pırlanta gibi. Kaliteleri olan futbolcular. Zaten bu kalite de sahaya yansıyor. 1-2 transfer daha yapıp transferi kapatacağız.

“Şehrimizde 1 ay maç yok, stadın işlemleri var”

Hafta hafta gitmemiz lazım. Bu hafta Antalya sonra Göztepe deplasmanı var. 2 hafta da milli maç arası. Şehrimizde 1 ay maç yok. Bu sürede ise stadın iç kısmında birkaç tadilat olacak. Stadın üstünün kapanmasıyla ilgili çalışmalar olacak. Takımımız ise çalışacak. Yapılacak çok işimiz var.

Denizlispor taraftarlarına teşekkür

Taraftarlarımız bize müthiş bir destek sağlıyor. Bu desteklerine devam etmeleri gerekiyor. Stadı doldurmaya devam ediyorlar. Biletler bitmişti. 7 binin üzerinde kombine satıldı. Bilet fiyatları yüksek bulundu ama şehrimiz bize sahip çıktı. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onları her zaman mutlu etmeyi arzu ediyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler