Denizlispor'dan flaş Rodallega hamlesi! Şehre geldi...

14.06.2019 - 14:43 | Son Güncellenme: 14.06.2019 - 14:43

Süper Lig'in yeni ekibi Denizlispor, transferde atağa kalktı. Ege ekibi, Trabzonspor'un yıldızı Hugo Rodallega'yı Denizli'ye getirdi, oyuncuyla anlaşma zemini arıyor. 

Dün akşaşm Denizli'ye geldi!

Denizlispor dış transferde önemli bir adıma hazırlanıyor. Son olarak Trabzonspor forması giyen Hugo Rodallega'nın dün akşam saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na inerek özel bir araçla Denizli'ye geldiği öğrenildi.

Önerilen sözleşme...

Kolombiyalı golcü ile masaya oturan yönetim, anlaşma zemini arıyor. Rodallega'ya yıllık 1.1 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme teklif edildiği de konuşuluyor. Ayrıca Denizlispor’un bugün 2 futbolcuya da imza attırması bekleniyor. 

33 yaşındaki futbolcu, kariyerinde 422 maça çıktı. Bu müsabakalarda 135 gol, 43 asist kaydeden başarılı oyuncu, geride kalan sezonda Trabzonspor’da ise 16 gol, 3 asistle oynadı. 

Rodallega, CBJ Cali, Quindio, Deportivo Cali, Monterrey, Atlas, Necaxa, Wigan, Fulham, Akhisarspor ve Trabzonspor’da forma giydi. 

Rodallega reddetti

TRT Spor'da yer alan habere göre; Kolombiyalı golcü, Denizlispor'un yıllık 1.2 milyon euro teklifini önce kabul etti.Daha sonra ülkesinde oynamak istediğini belirterek reddetti.

İHA

Senin için hazırladığımız haberler