Denizlispor'dan Rodallega ve Recep Niyaz için açıklama!

06.01.2020 - 15:20 | Son Güncellenme: 06.01.2020 - 15:23

Denizlispor'dan Rodallega ve Recep Niyaz için açıklama!

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şanlıkan, Recep Niyaz ve Hugo Rodallega konusunda net açıklamalar yaptı. Recep Niyaz’a transfer teklifleri var mı? Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen Rodallega takımdan ayrılıyor mu? Tüm bu sorular Radyospor’da yanıt buldu.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Kaan Şanlıkan’ın açıklamaları şu şekilde:

Denizlispor’da transfer çalışmaları nasıl gidiyor?

Amacımız ligi üst sıralarda bitirmek. Ligin ikinci yarısında başarılı olmak istiyoruz. Takımımız Antalya’da, bizler de Almanya’dayız. Hem iş seyahati hem de transfer için buradayım diyebilirim. Devre arası transferler her zaman zordur. İyi bir futbolcuyu kimse bırakmak istemiyor. Yüksek bonservis bedeli isteyenler çok. Araştırmalar yapıyoruz ve takıma direkt katkı verecek oyuncular almayı planlıyoruz.

Recep Niyaz’a transfer teklifleri var mı?

Recep Niyaz için bize ulaşan resmi bir teklif olmadı. Daha önce sadece menajerler vasıtasıyla soranlar oldu. Recep bizim evladımız. Kendisi şu anda kampta. Kendisinden en iyi şekilde yararlanmak istiyoruz.

Kadro dışı kararları hakkında…

Kadro dışı bıraktığımız futbolcular var. Mehmet Akyüz, Oğuz Yılmaz ve Burak Çalık o isimler. Bu karar hocanın ve yönetimin verdiği bir karardır. Bize ikinci yarıda fayda sağlamayacaklarını düşündük ve böyle bir karar verdik.

Denizlispor kaç transfer yapacak?

Biz genç ve gelecek vadeden futbolcuları almak istiyoruz. Ama direkt takıma katkı verecek 3 tane oyuncu alacağız. Daha çok orta saha ve defans bölgelerine transfer yapacağız. Denizlispor’da herkes görevini yapıyor. Büyük emek harcıyoruz. Ligin ikinci yarısında takviyelerle daha iyi olacağız.

Hugo Rodallega ayrılacak mı?

Rodallega için bir transfer teklifi gelse bile bırakmayı düşünmüyoruz. Kendisi bizim için çok önemli bir oyuncu. Rodallega’nın bize fayda sağlamaya devam edeceğine inancımız tam.

Senin için hazırladığımız haberler