Denizlispor’dan taraftara transfer tahtası müjdesi ve ilk imza

16.08.2021 - 16:28 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 17:36

Son dakika haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, transfer tahtasını açarken Muhammed Gönülaçar'ı renklerine bağladığını duyurdu. İşte detaylar...

Denizlispor’dan taraftara transfer tahtası müjdesi ve ilk imza

AJANSSPOR - HABER

 

Önceki sezon Süper Lig'i son sırada tamamlayıp finansal darboğaza düşen Denizlispor, TFF 1. Lig'in ilk haftasına sözleşmesi devam eden futbolcular ve altyapı oyuncularıyla başladı. Ligin ilk haftasında Bandırmaspor'a mağlup olan ekibin yeni yönetimi, transfer tahtasını açtı. 

Resmi açıklama yapıldı

Kulübün resmi internet adresinden transfere yönelik yapılan açıklamada: "Kulübümüz, transfere engel durumda bulunan tüm kişi ve kurumlar ile anlaşma sağlamıştır. Transfer yasağının kaldırılması için resmi başvuru yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Muhammed Gönülaçar Denizlispor'da

Eski futbolcularına olan borçlarını ödeyen Denizlispor bu gelişmenin ardından orta saha oyuncusu Tuzlaspor'dan Muhammed Gönülaçar ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer yasağı yeniden gelebilir

Öte yandan geldiklerinde 7 milyon lira olarak bahsedilen borcun 13 milyona çıktığını ve bu borcu kapattıklarını belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, "Ayın 20'sine kadar transferleri bitirmemiz gerekiyor. Eğer bitiremezsek tekrar transferi yasağı gelecek" diye konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler