Denizlispor, transferde atağa kalktı! O ismi kadroya katmak istiyorlar!

20.12.2017 - 13:57 | Son Güncellenme: 20.12.2017 - 13:57

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, devre arasında transfer yasağını kaldırıp kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı.

Horozlar, sezon başı Akhisar'la 4 yıllık anlaşma yapan eski futbolcusu 20 yaşındaki sağ bek Alperen Babacan'ı kiralamak için harekete geçiyor.

Altyapıdan yetişti

Ligde en kötü sezon başlangıcı yapan ve düşme hattına demir atan Denizlispor'da, teknik direktör Reha Erginer'in yönetime geniş bir rapor sunduğu, transfer havuzundaki isimlerle temasa geçildiği öğrenildi.

Denizli'nin altyapısında parlayan ve 2014 yılında profesyonel yapılan Alperen, geçen sezon Denizlispor'da 20 lig maçında 5 gol atıp, 90 dakika forma giyerek, dikkatleri üzerine çekmişti. Denizlispor'da 3 sezon boyunca 40 lig, maçında oynayan ve 27'sinde ilk 11'de başlayıp 90 dakikayı tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan, Akhisar'la 2021'e dek sözleşmesi bulunan Alperen'in eski takımına gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Kupada 3, ligde 1 karşılaşmada oynadı

İlk yarı boyunca 3 kupa ve 1 lig maçında forma şansı bulabilen Alperen, U-21 Milli Takımı'nda 2 maçta 167 dakika görev yaptı. Kupada 24Erzincan ve Ankara Demir'le oynanan maçta 90'ar dakika sahada kalan Alperen, ligde Galatasaray maçının ikinci yarısında 45 dakika forma giydi.

Acı reçete Boluspor maçı sonrası

Denizlispor kulübü, gece saat 21.30'da 'Kamuoyuna' başlıklı yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Yönetim kurulumuzun yönetim kurulu toplantısını tesislerimizde gerçekleşmiştir. İlk devre bu hafta sonu oynanacak olan Boluspor maçı ile sona erecektir. Bu maçın ardından basın toplantısı yapılarak, gerek takımımız ile ilgili gerekse diğer çalışmalarımız ile ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir. Ancak oyuncularımız ile ilgili sosyal medyada yazılan ve paylaşılanlar bizleri ve takımımızı üzmektedir. Birkaç oyuncumuzun hatası tüm takıma mal edilmemelidir. Takımımızda alınması gereken radikal kararlar ilk devrenin bitimi ile alınacak ve kadromuza gerekli olan tüm takviyeler devre arası yapılacaktır."

AJANSSPOR / Sebahattin Alp - Denizli

Senin için hazırladığımız haberler