Denizlisporlu futbolcular galibiyeti değerlendirdi

01.12.2019 - 17:20 | Son Güncellenme: 01.12.2019 - 17:21

Denizlispor, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK engelini 2-1 geçti. Maçın ardından Denizlisporlu Sacko, Olcay Şahan ve Barrow karşılaşmayı beIN Sports'a değerlendirdi.

"2 gol atmam mutluluk verici"

Denizlispor'a galibiyeti getiren Sacko, "Çok önemli bir maçtı. 3 puan önemliydi. Bütün hafta çalıştık. Zor bir maçta 2 gol atmam mutluluk verici. Daha önemlisi takımın kazanmasıydı. Tabi ki goller attığım için ayrıca mutlu oldum. Ben maçtan sonra gol atacağımı hissetmedim. Ama takıma katkı vermek istiyorum. 3 puan aldığım için mutluyum" dedi.

"Kalan maçları da kazaznmak istiyoruz"

Deneyimli futbolcu Olcay Şahan ise yaptığı açıklamada, "Sacko gol atacağını biliyordu ama röportajda söylemedi (gülerek). Biz bu maça iyi hazırlandık. Rakibe iyi çalıştık. Rakip maç içinde farklı oynuyor defansif olarak. İkinci yarıda hocamız bize neler yapmamızı anlattı. Rakibin ikinci yarıda çok pozisyonu yok. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Sevinçliyiz. Kalan maçları da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Pozisyon gereği orta saha oynadım. İkinci yarıda kontraya çıkmak istedik. İyi paslaşmalar yaptık. Önemli olan 3 puandı. Seri yakaladık. 2 hafta üst üste kazandık. Artık kupa maçına odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Barrow ise, "3 puan için çok mutluyum. Böyle bir deplasmanda 3 puan almak çok zordu. Rakibin hızlı futbolcuları var. İyi bir kadroları var. Maç için de taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Açıkçası önemli bir galibiyet aldık. Mutluyuz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler