Denizli'ye penaltı, Serdar'a 2 dakikada kırmızı!

06.12.2020 - 20:42 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 20:47

Galatasaray ve Beşiktaş'ın kazandığı Süper Lig'de Fenerbahçe Denizlispor deplasmanına gitti. Fenerbahçe'de Serdar Aziz, Denizlispor maçında kırmızı kart gördü. Serdar Aziz neden kırmızı kart gördü, hangi maçta forma giyemeyecek?

Denizli'ye penaltı, Serdar'a 2 dakikada kırmızı!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Şampiyonluk mücadelesi veren ve Beşiktaş derbisi sonrasında puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe deplasmanda Denizlispor ile mücadele etti. Yukatel Denizlispor - Fenerbahçe maçının 52. Dakikasında çok tartışılacak anlar yaşandı. İşte detaylar...

Serdar Aziz önce sarı kart gördü

Fenerbahçe ceza sahası içinde Serdar Aziz kafa ile topu uzaklaştırmak isterken kolu ile temas ettiği itirazları geldi. VAR’dan uyarı gelince karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık, görüntüyü izlemeye giderken Serdar Aziz sarı kart gördü.

İki dakikada kırmızı kart gördü

Pozisyonu izledikten sonra maçın hakemi penaltı kararı verdi ve Serdar Aziz’i ikinci sarı karttan kırmızı kart ile 54. dakikada oyun dışına gönderdi. Tecrübeli savunmacı iki dakikada kırmızı kart görmüş oldu.

Altay Bayındır yine penaltı kurtardı

Fenerbahçeli oyuncular yoğun itiraz ederken Denizlispor’da Murawski’nin kullandığı penaltı atışını Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır kurtardı. Altay bu sezonki ikinci penaltıyı kurtarmış oldu. Hatırlanacağı üzere Altay Bayındır daha önce Fatih Karagümrük maçında da kalesini gole kapatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler