Transfer Haberleri | Dennis Man'in menajerinden Galatasaray açıklaması

Orhan Gülek
11.04.2022 - 19:54 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 20:07

Galatasaray haberleri... İtalyan ekibi Parma'da forma giyen ve adı uzun süre Galatasaray ile anılan Dennis Man için transfer açıklaması geldi. İşte detaylar

Transfer Haberleri | Dennis Man'in menajerinden Galatasaray açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ettiği Dennis Man için İtalyan ekibi Parma ile görüşmeler yapılmış ancak müzakerelerde anlaşma sağlanamamıştı. Genç futbolcunun menajeri Victor Becali yaptığı açıklamada, Rumen oyuncunun Galatasaray'a transfer olamadığı için üzüldüğünü ifade etti.

"Dennis Man şu an iyi durumda"

FotoMaç'ın haberine göre 23 yaşındaki futbolcunun menajeri Victor Becali, yaptığı açıklamada, "Man, şu an iyi oynuyor ve sakinleşti. Yaz aylarında neler olacağını göreceğiz. Parma'da bir yükselme şansı olmadığını biliyoruz. Transfer olacak ya da kiralanacak, bir çözüm bulacağız. Önemli olan Man'ın gelişimi, ve şu an iyi bir durumda" dedi.

"Man, Galatasaray'a gelemediği için üzgün"

"Man iyi bir oyuncu, sadece odaklanması gerekiyor" diyen Becali, "Şimdilik Parma'da kaldı ve oynamak zorunda. Galatasaray'a transfer olmaktan sadece bir adım uzaktaydı. Bu durum onu üzdü. Ama istediğiniz her şeyi her zaman elde edemezsiniz" sözlerini kullandı.

Galatasaray, Man için Parma ile görüştü

Yaz transfer döneminde Galatasaray, Man için Parma ile görüşme yapmış ancak müzakerelerde anlaşma sağlanamamıştı. Man, ardından Salernitana'dan gelen teklifi de reddetmişti.

Dennis Man'ın performansı

Geçen sezonun devre arasında Parma'nın 13 milyon euro bonservis ücreti ödediği 23 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon 24 maçta forma giydi ve 3 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler