Dennis Rodman'ın futbolcu kızı Trinity en çok kazananlar listesinde

18.02.2022 - 16:42 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 16:58

NBA ve Chicago Bulls'un efsanesi Dennis Rodman'ın 19 yaşındaki futbolcu kızı Trinity, yeni transferiyle birlikte en çok kazananlar listesine girdi. İşte detaylar...

Dennis Rodman'ın futbolcu kızı Trinity en çok kazananlar listesinde

NBA'de oynadığı dönemde 5 şampiyonluk kazanan, performansının yanı sıra sıra dışı kişiliği ve saha dışındaki sansasyonel hayatıyla gelmiş geçmiş en çılgın basketbolcu olarak adlandırılan Dennis Rodman'ın, 19 yaşındaki futbolcu kızı Trinity kariyerinde basamakları hızlı bir şekilde tırmanmaya başladı.   

Kadın futbolu liginin en çok kazanan ismi oldu

Geçtiğimiz sezon Amerika Kadın Ligi drafında ikinci sırada seçilen genç futbolcu ilk sezonunda yılın çaylağı seçilmişti. Trinity Rodman Washington Spirit ile imzaladığı sözleşmeyle kadın futbolu liginin en çok kazanan ismi oldu. 19 yaşındaki oyuncu önümüzdeki 4 sezonda yıllık 1 milyon 100 bin Dolar kazanacak.

İlgini Çekebilir
Ünlü modelden flaş itiraf!
Habere Git

İlk kez milli takım formasını giydi

Trinity Rodman, Amerika Kadın Milli Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı maçta ilk kez milli formayı giydi. Karşılaşmanın son 30 dakikasında görev alan Trinity, kadın futbolunda geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler