6 günde iki Galatasaray- Fenerbahçe derbisi oynanacak!

20.10.2023 - 23:50 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 23:57

Süper Lig'de 24 Aralık'ta karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Fenerbahçe, 6 gün sonra Süper Kupa'da dev finalde karşı karşıya gelecekler.

6 günde iki Galatasaray- Fenerbahçe derbisi oynanacak!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'den sonra Süper Kupa'da da karşı karşıya gelecekler. Futbolseverler, 6 günde 2 dev derbiyi izleyecek.

6 günde 2 derbi

Galatasaray ile Fenerbahçe ilk olarak Süper Lig'de 24 Aralık'ta karşı karşıya gelecekler. Zorlu maç Ülker Arena'da oynanacak. İkinci maç ise 30 Aralık'ta olacak. Karşılaşma Suudi Arabistan'da olacak. İki ekip Süper Kupa'da karşı karşıya gelecekler.

Süper Kupa, Suudi Arabistan'da

Türkiye Futbol Federasyonu maça dair açıklamada "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı kulüplerimizin bilgisi dahilinde, 30 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 20.00'de Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (KSU) Stadyumu'nda oynanacaktır." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Süper Kupa maçının oynanacağı yer belli oldu! Galatasaray- Fenerbahçe...
Habere Git

''Çok mutluyuz''

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Miseha, "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Türkiye Süper Kupa maçına Suudi Arabistan'ın ev sahipliği yapacak olmasından dolayı çok mutluyuz" dedi.

İlk defa Aralık'ta olacak

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak. Genellikle yeni sezon başlangıçlarında oynanan Süper Kupa bu sezon 30 Aralık'ta oynanacak. 

Süper Kupa maçı ne zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Al-Awwal Park’ta yapılacak müsabaka, saat 20.00’de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler