Şaşırtan karar! Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko maçı ertelendi

Cüneyt Muharremoğlu
01.11.2022 - 11:08 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 12:05

Türkiye Basketbol Federasyonu, Dünya Kupası elemeleri için şaşırtan bir uygulamaya gitti. Cuma ve cumartesi maçlar oynanırken pazar günkü Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko karşılaşması ertelendi.

Şaşırtan karar!  Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko maçı ertelendi

AJANSSPOR HABER

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 6 Kasım pazar günü oynanacak tüm maçları FİBA Dünya Kupası Elemeleri programı sebebiyle erteledi. 4 ve 5 Kasım’da oynanacak maçların takviminde bir değişiklik bulunmuyor.

Fenerbahçe Beko ertelemeye sevindi

Pazar gününün en önemli maçı Beşiktaş Emlakjet- Fenerbahçe Beko arasında oynanacaktı. Cuma günü Euroleague’de Barcelona deplasmanına gidecek sarı lacivertliler maçtan 48 saat geçmeden ezeli rakibinin evine gidecekti.

Ertelenen diğer karşılaşmalar

Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko karşılaşması dışında pazar günü oynanacak ve ertelenen karşılaşmalar şöyle: Onvo Büyükçekmece – Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka – Gaziantep Basketbol,  Frutti Extra Bursaspor – Darüşşafaka. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko’ya dokunan yanıyor!
Habere Git

Maçlar ne zaman oynanacak?

Ertelenen 5 maçın ne zaman oynanacağı konusunda bir açıklama gelmedi. Türkiye Basketbol Federasyonu, karşılaşmaların ne zaman yapılacağını önümüzdeki günlerde açıklayacak. 

12 Dev Adam’ın maçları

Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Dünya Kupası elemelerinde 10 Kasım’da Belçika’yı konuk edecek. 14 Kasım’da ise Sırbistan’la deplasmanda karşılaşacak.  Ergin Ataman yönetimindeki 12 Dev Adam, 6 ülkenin bulunduğu I Grubu’nda 2 galibiyet 4 yenilgi ile 5. sırada bulunuyor.

DÜNYA KUPASI ELEMELERİ I GRUBU
ÜLKE GALİBİYET YENİLGİ PUAN
Letonya 5 1 11
Yunanistan 4 2 10
Sırbistan 4 2 10
Belçika 3 3 9
Türkiye 2 4 8
Büyük Britanya 1 5 7
Senin için hazırladığımız haberler