Galatasaray, Beşiktaş Maçı Antrenmanını Barcelona'da Yapacak

08.03.2022 - 16:18 | Son Güncellenme: 08.03.2022 - 16:24

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Beşiktaş derbisi için ilk antrenmanı cuma günü İstanbul'a dönmeden Barcelona'da yapma kararı aldı. İşte detaylar...

Galatasaray, Beşiktaş Maçı Antrenmanını Barcelona'da Yapacak

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de belirlenen hedefin altında kalan Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesi için Barcelona'ya gidecek. Sarı-Kırmızılı takım, İspanya macerasının ardından çıkacağı Beşiktaş karşılaşması için hazırlıklarına Barcelona'da başlamayı planladı.

Aslan, yarın İspanya'da

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 Turu maçına çıkacak olan Galatasaray'da Barcelona maçı hazırlıkları ise devam ediyor. Aslan, yarın İspanya'ya hareket edecek.

Arda ayrı çalışıyor

Galatasaray'da kaptan Arda Turan'ın Barcelona kafilesinde olup olmayacağı merak edilirken, tecrübeli futbolcunun hafif sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışması kadroda olma ihtimalini zayıflatıyor.

Torrent'ten planlama

Barcelona maçından sonra Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılar'da teknik direktör Domenec Torrent, derbi maçının ilk hazırlığını da İspanya'da yapmaya karar verdi. Cimbom, Cuma günü Barcelona'da antrenman yaptıktan sonra İstanbul'a dönecek.

Senin için hazırladığımız haberler