Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi Wout Weghorst şoku yaşandı

Ali Bozkurt
04.11.2022 - 15:26 | Son Güncellenme: 04.11.2022 - 18:47

Süper Lig 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray- Beşiktaş maçı öncesinde Siyah-Beyazlılara Woug Weghorts sakatlığı haberi geldi. Derbide oynayacak mı? Detaylar...

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi Wout Weghorst şoku yaşandı

AJANSSPOR HABER

Yarın (05.11.2022) oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçı öncesinde Siyah-Beyazlıları üzen haber geldi. Bugün gerçekleşen antrenmanda Wout Weghorst'un sakatlandığı iddia edildi. Detaylar...

''Kolunda kırık oluşmadı''

Önceki yapılan antrenmanda kolunun üzerine düşen Wout Weghorst'un dirseğine aldığı darbe sonucu kolunda ağrı hissettiği ancak yapılan kontrollerde herhangi bir kırık veya omuzunda bir probleme rastlanmadığı belirtildi.

Galatasaray maçının kadrosuna alındı

Wout Weghorst derbi öncesi yapılan son idmanda takımla beraber çalıştı. Hollandalı oyuncunun Galatasaray maçının kadrosuna alındığı öğrenildi. 

Wout Weghorst istatistikleri

Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş ile 12 karşılaşmada görev alan Wout Weghorst, 6 gol atarken 4 asist yapma başarısını da elde etti. 30 yaşındaki oyuncu 1 sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Eski Beşiktaş Teknik Direktörü iş arıyor!
Habere Git

Bonservisi alınacak

Beşiktaş'ın İngiliz ekibi Burnley FC takımından sene sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralalık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst'un bonservisini almak için Burnley kulübü ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Siyah-Beyazlılar, Hollandalı golcü oyuncunun bonservisinde indirim yaparak sene sonunu beklemeden kadrosuna katmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler