Beşiktaş, Omar Colley'i Derbiye Yetiştirmeye Çalışıyor!

28.04.2023 - 20:12 | Son Güncellenme: 28.04.2023 - 23:07

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde Kevin N'Koudou ile çarpışan tecrübeli savunma oyuncusu Omar Colley'in sakatlığı devam ediyor. Detaylar...

Beşiktaş, Omar Colley'i Derbiye Yetiştirmeye Çalışıyor!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdüren Şenol Güneş'in öğrencileri antrenmalara devam ederken beklenmeyen sakatlık yaşadı. Beşiktaş'ta başarılı savunma oyuncusu Omar Colley, antrenmanda sakatlandığı iddia edildi. Siyah-Beyazlılar, Colley'i derbiye yetiştirmeye çalışıyor. Detaylar...

''Colley, derbiye yetiştirilmek isteniliyor''

Milliyet'te yer alan habere göre, Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi, gerçekleştirilen antrenmanda Georges Kevin N'Koudou ile çarpıştı. Georgas Kevin N'Koudou ile çarpışan Omar Colley'in derbiye yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Welinton ile Necip'e hazır ol emri

Siyah-beyazlıların bir diğer stoperi Romain Saiss'in de derbi öncesi sakatlığının devam ettiği ve tedavisinin yetiştirilmesinin planlandığı kaydedildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Welinton ile Necip Uysal'a 'hazır olun' emri verdiği belirtildi.

Colley Beşiktaş-Galatasaray maçına yetişmeyecek

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Galatasaray maçı öncesi savunma hattının tedavisine devam eden Beşiktaş'ta  Romain Saiss'in derbide oynama ihtimalinin bulunduğu ancak Omar Colley'in yetişmesinin zor olduğu vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler