Derbi öncesi flaş sözler! Galatasaray iddialarına ne cevap verdi?

20.09.2017 - 10:21 | Son Güncellenme: 20.09.2017 - 10:21

Derbi öncesi flaş sözler! Galatasaray iddialarına ne cevap verdi?

AJANSSPOR- Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk bugünkü idmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi için...

"Bizim için ve camia için çok önemli bir maç. Hep alnımızın akıyla çıktık. İnşallah cumartesi günü de aynısı olacak."

"Şanssız bir sakatlık yaşadım Vardar maçında. Geçen hafta 1-2 idmana katıldım. Son maç 15-20 dakika oynadım ve üstümdeki korkuyu attım. Hocam görev verirse derbide oynayabilirim."

"Derbi maçları için dış etken olmasına gerek yok. Herkes bu maçı bekler. Biz de derbileri iyi oynuyoruz. Özellikle içeride. Taraftarlarımızı üzdük biraz, onlar için bir özür maçı olacak. "

Son dönemde sık tartışılan yabancı sınırı konusuyla ilgili...

"Yabancı konusunu konuşmak istemiyorum."

Adının Galatasaray'la anılmasıyla ilgili...

"Öncelikle benim bir menajerim yok. Bu haberlere gülüyorum. Özellikle böyle bir maçtan önce çıkması komik. Ben Fenerbahçe'nin oyuncusuyum . Camia ve yönetim isterse Fenerbahçe'de devam edebilirim."

(İlgili haberi okumak için tıklayın.)

"Bu seneki maçlarda şans faktörü çok yanımızda değildi. Basit goller yedik. Biraz şans faktörü biraz bize dönerse daha iyi günler göreceğiz. Alanya maçında çok iyi mücadele edip iyi de bir skor aldık."

"Hiçbir zaman bize baskı olmadı derbi maçları. Kadıköy baskısı diye bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum, öyle bir şey yok. "

Senin için hazırladığımız haberler