Beşiktaş'a derbi öncesi iyi haber! Mert Günok döndü

Akın Ungan
18.10.2023 - 15:51 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 16:00

Son dakika | Sakatlığı olan Mert Günok, takımla antrenmanlara başladı. Galatasaray derbisinde Beşiktaş'ın kalesini koruması bekleniyor. İşte detaylar.

Beşiktaş'a derbi öncesi iyi haber! Mert Günok döndü

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi eksikleriyle dikkat çeken Siyah-Beyazlılar'a bir isimden iyi haber geldi.

Mert Günok iyileşti

4-2 kaybedilen Adana Demirspor maçının 30'uncu dakikasında sakatlanan ve yerini Ersin Destanoğlu'na bırakan Mert Günok'un tedavisi sona erdi. Diz sakatlığı yaşayan tecrübeli kaleci takımla antrenmanlara başladı.

Derbide kalede olması bekleniyor

Beşiktaş, sosyal medya üzerinden Mert Günok'un antrenman görüntüsünü paylaştı. Gönderiye "GSvBJK" etiketi eklendi. Bu etiket Mert Günok'un Galatasaray maçı için hazır olduğunu ve kalede yer alacağını düşündürdü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş dev derbide eksik!
Habere Git

Yokluğunda Ersin ve Uğurcan forma giydi

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gelişiyle kaleyi devralan ve gösterdiği performansla güven veren Mert Günok, A Milli Takım'a da uzun bir sakatlık sürecinin ardından çağırılmış ve burada da formayı kapmıştı.

Adana Demirspor maçında tekrar sakatlanan Mert'in yokluğunda Siyah-Beyazlılar'da kale Ersin Destanoğlu'na emanet edildi. Milli Takım kalesini ise Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır korudu.

İlgini Çekebilir
Aboubakar görüşme odasına!
Habere Git

13 maçta 13 gol yedi

Bu sezon Beşiktaş'ta 13 maça çıkan Mert Günok, kalesinde 13 gol gördü, 4 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı. 34 yaşındaki eldiven 2 mücadelede sarı kart gördü.

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçının 21 Ekim Cumartesi günü, saat 19.00'da başlaması planlandı. Mücadele Rams Park'ta oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler