Icardi'nin derbi performansı eleştiri konusu olmuştu! Rakamlar ortaya çıktı...

Özgür Koç
22.05.2024 - 11:56 | Son Güncellenme: 22.05.2024 - 12:19

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduğu derbi maçta takımın en önemli yıldızı Mauro Icardi'nin performansı eleştiri konusu olmuştu. Arjantinli futbolcunun koşu mesafeleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Icardi'nin derbi performansı eleştiri konusu olmuştu! Rakamlar ortaya çıktı...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisinde öncesinde en büyük silahı ligde gol krallığı yarışında zirvede bulunan Arjantinli yıldızı Mauro Icardi idi. Ancak yıldız futbolcu derbide sergilediği etkisiz performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı.  

Sabah'ta yer alan habere göre; 31 yaşındaki yıldızın derbide katettiği mesafe ortaya çıktı. Maç boyunca 7.4 km kateden tecrübeli golcünün bu mesafenin yüzde 61'ini yani 4,5 km'sini yürüdüğü ortaya çıktı.

Icardi, yüzde 26'lık kısma denk gelen 1.9 kilometreyi ise hafif koşu temposunda tamamladı.

Arjantinli golcü, yüzde 9'luk kısma tekabül eden 636 metreyi koşarak geçirirken, yüzde 4'lük yani 280 metreyi yüksek hızda tamamladığı ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılı takımın yıldızının sadece ilk yarıda 23 metrelik bir sprint denemesi de dikkatleri çekti.

Bu sezon çıktığı 46 maçta 30 gol ve 12 asistle oynayan, Süper Lig gol krallığı yarışında da zirvede yer alan Mauro Icardi'nin Konyaspor ile oynanacak şampiyonluk maçında nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.

Senin için hazırladığımız haberler