Derbi yarası Fenerbahçe'de taşları yerinden oynattı

01.12.2020 - 12:09 | Son Güncellenme: 01.12.2020 - 12:15

Fenerbahçe haberleri.... Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu, bazı oyunculardan istenen performansın alınamaması Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'u Yukatel Denizlispor maçının 11'in de değişiklik yapmaya itti. Caner Erkin, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş 11'e yakın isimler olarak gösterilirken kanatlar için büyük bir forma savaşı yaşanıyor. İşte detaylar...

Derbi yarası Fenerbahçe'de taşları yerinden oynattı

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de kendi sahasında Beşiktaş’a 4-3 yenilen Fenerbahçe’de moraller bozuk. Ortaya konan kötü futbol sonrası teknik direktör Erol Bulut Denizlispor deplasmanından başlamak üzere kadroda değişikliğe gidecek.

Serdar Aziz ve Caner Erkin tekrar...

Serdar Aziz ve Caner Erkin tekrar formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Mauricio Lemos ve Filip Novak’ı 11’de oynatmaya başlayan Erol Bulut bu değişikliklerden olumlu sonuç alamayınca yeniden Serdar Aziz ve Caner Erkin’i 11’de oynatmaya karar verdi.

Gustavo'nun bölgesine Ozan

Beşiktaş maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Gustavo’nun bölgesine Denizlispor karşısında Ozan Tufan geçecek. Mert Hakan Yandaş da 11’de görev yapması beklenen oyuncular arasında yer alıyor. 

Kanatlarda değişiklik

Diego Perotti’nin sakatlanması ve Dimitris Pelkas’tan sağ tarafta beklenen verim alınmaması ile kanatlarda da değişim yaşanacak. Sağ kanattaki formayı almak için karantina süresi biterek Türkiye'ye dönen Ener Valencia ve Ferdi Kadıoğlu yarışaşacak.

Sol kanatta ise Mame Thiam’ın forma şansı elde etmesi bekleniyor. Hasta olan Sinan Gümüş'ün de dönme şansı bulunuyor.

Fenerbahçe'de hangi oyuncular sakat?

Fenerbahçe’de son günlerde arka arkaya sakatlıklar da yaşanmaya başladı. Sarı lacivertlilerde Harun Tekin, Nazım Sangare, Tolga Ciğerci, Mbwana Samatta, Kemal Ademi ve Diego Perotti’nin sakatlıkları bulunuyor.

Geçen sezon savunmadan yaşanan hatalar ile çok puan kaybeden Fenerbahçe yaz transfer döneminde savunmayı yeniledi. Mauricio Lemos ve Marcel Tisserand kadroya dahil edildi. İlk 10 hafta 13 gol yiyen sarı lacivertliler geçen sezonun gerisinde kaldı. Geçen sezon Fenerbahçe aynı dönemde 10 golü kalesinde görmüştü

Senin için hazırladığımız haberler