Derbide Gustavo’nun yanında kim oynayacak?

18.03.2021 - 14:40 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 19:40

Beşiktaş’a karşı orta sahada üstünlüğü ele geçirmeyi planlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, orta alan kurgusunu kafasında şekillendirdi. İşte derbiye doğru sarı lacivertli takımdaki son gelişmeler…

Derbide Gustavo’nun yanında kim oynayacak?

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de sıkıntılı bir sürece giren Fenerbahçe’de gözler Beşiktaş derbisinde. Sarı lacivertli takım pazar günü Vodafone Park Stadı’nda ezeli rakibi ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapmaya başladı.
 

Gustavo'nun yanında Jose Sosa

Teknik direktör Erol Bulut zorlu derbide orta sahayı ele geçirmeyi hedefliyor. Rakibinin Atiba-Josef orta sahasına karşı sarı lacivertlilerin 46 yaşındaki çalıştırıcısı Luiz Gustavo’nun yanında Jose Sosa’yı oynatmayı düşünüyor. 

Arjantinli 8 numaraya çekilecek

Sakatlığından dolayı oynayamadığı 5 mücadelede Gustavo’nun yerinde Arjantinli yıldız başarı ile görev yaparken, Jose Sosa’nın bu kez orijinal bölgesi 8 numarada forma giymesi planlanıyor. Ancak son karar derbiden bir gün önce verilecek.

 

İrfan Can, Ozan Tufan, Mert Hakan rekabeti

Orta sahada Mert Hakan, İrfan Can ve Ozan Tufan da teknik direktör Erol Bulut’un görev verebileceği oyuncular arasında yer alıyor. Derbide Beşiktaş’a şok pres uygulatacak olan Bulut, takımına hızlı hücum yaptırarak sonuca gitmeye çalışacak.

Erol Bulut derbilerde siftah peşinde

Bu arada Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut, takımının başında bu sezon derbilerde galibiyet sevinci yaşayamadı. Galatasaray ve Beşiktaş ile 3 karşılaşmaya çıkan 46 yaşındaki çalıştırıcı 2 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. 

Trabzonspor galibiyetleriyle yetindi

Kadıköy’de Beşiktaş’a 4-3 ve Galatasaray’a 1-0 yenilen Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Genç çalıştırıcı yönetiminde sarı lacivertliler Trabzonspor maçlarını ise kazanmayı başardı. Fenerbahçe, bordo mavilileri İstanbul’da 3-1, deplasmanda ise 1-0 mağlup etti.

Senin için hazırladığımız haberler