Arjantin derbisinde olay! Kaleci, taraftarların üstüne yürüdü, ortalık karıştı

22.09.2024 - 12:46 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 13:02

Arjantin Ligi'nde River Plate'in Boca Juniors'u deplasmanda 1-0 yendi derbi maçın ardından olaylar çıktı. Detaylar haberimizde...

Arjantin derbisinde olay! Kaleci, taraftarların üstüne yürüdü, ortalık karıştı

Dünya futbolunun en önemli derbilerinden biri olarak kabul edilen Arjantin Superclasico'da Boca Juniors ile River Plate karşı karşıya geldi.

Lanzini galibiyeti getirdi

Ajantin Ligi'nin 15. haftasında La Bombonera Stadyumu'nda oynanan maçta River Plate ezeli rakibi Boca Juniors'u deplasmanda 20. dakika Manel Lanzini'nin attığı golle 1-0 mağlup etti. EV sahibi takımda Lemaz 90+12'de kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Medina 11'de çıktı 90 dakika sahada kaldı

Fenerbahçe'nin transferi için uzun uğraş verdiği ancak kulübü Boca Juniors'u ikna edemediği için kadrosuna katamadığı Cristian Medina derbi maça 11'de başlarken mücadelenin tamamında sahada kaldı.

Sergio Romeo taraftarlarla kavga etti

Boca Juniors taraftarları River Plate yenilginin ardından futbolculara büyük tepki gösterdi. Boca'nıntecrübeli kalecisi Sergio Romero, maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına gitmek için tünele girerken bazı taraftarların kendisine söylediği sözlerin ardından çılgına döndü.


Takım arkadaşlarının engellemeye çalışmasına rağmen tünelden çıkarak tribünlerin üzerine yürüyen Romero, taraftarlarla tartıştı. Bazı taraftarların da Romero'nun üzerine yürümesiyle ortalık bir anda karıştı. Takım arkadaşları ve yetkilileri olayların daha fazla büyümesini Romero'yu güçlükle olay yerinden uzaklaştırarak engelledi.

Maçın ardından özür diledi

37 yaşındaki Sergio Romero yaşananların ardından yaptığı açıklamada, "Hakarete uğradıktan sonra bir an delirdim. Fakat benim tepkimin bu olmaması gerekiyordu. Ttüm Boca Juniors taraftarlarından özür dilemek istiyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler