Feyenoord-Ajax Arasında Oynanan Kupa Maçında Orkun Kökçü ve Dusan Tadic Gerildi

Burak Alaca
06.04.2023 - 10:36 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 11:12

Hollanda Kupası yarı finalinde Ajax, Feyenoord'u 2-1 ile geçerek finale çıktı. Hararetli geçen karşılaşmada milli oyuncumuz Orkun Kökçü, Ajax'lı Dusan Tadic ile birbirine girdi.

Feyenoord-Ajax Arasında Oynanan Kupa Maçında Orkun Kökçü ve Dusan Tadic Gerildi

AJANSSPOR-HABER

Hollanda Kupası yarı finalinde Feyenoord evinde Ajax'ı ağırladı. Karşılaşmadan deplasman ekibi Dusan Tadic ve Davy Klassen'in golleriyle kazanan taraf 2-1'lik skorla Ajax oldu. Feyenoord'un tek golünü Santiago Gimez kaydetti.

Karşılaşma 2 kez durdu

Tribünde yaşanan gerginlikler, havai fişek atılması ve Ajax'lı Davey Klassen'in başına isabet eden objenin oyuncuyu yaralamasının ardından maç 2 defa durdu.

Orkun-Tadic gerilimi sürdü

İki ekibin oynadığı son maçlarda gerilim yaşayan Orkun Kökçü, Dusan Tadic ikilisi dün de gerildi. Karılaşmanın 61. dakikasında Tadic'in kendisini itmesi üzerine yerde kalan milli oyuncumuz Orkun Kökçü sonrasında hemen kalkarak Sırp oyuncunun üzerine yürüdü.

İlgini Çekebilir
Dünya devi Orkun Kökçü'nün peşinde!
Habere Git

Tadic'ten oruç göndermesi

İkilinin yaşadığı gerilim esnasında Dusan Tadic'in eli ile ağzına dooğru yaptığı işaret ile maç içinde orucunu bozan Orkun Kökçü ile dalga geçtiği öne sürüldü. Bu hareket sonrası takım arkadaşları Orkun Kökçü'yü sakinleştirmekte zorlandı.

"Büyütmemek gerekiyor"

Maçın ardından konuşan Orkun Kökçü "Böyle maçlarda bu durum sık sık olur ama konuyu büyütmemek gerekiyor. Tadic şahsıma hakaret etmedi. Sadece tartışma oldu." dedi.

İşte o anlar:

İlgini Çekebilir
Hollandalı efsaneden Orkun Kökçü sözleri! G.Saray, F.Bahçe...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler