"Derbide sonucu Utku ve Altay belirleyecek"

26.11.2020 - 23:06 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 08:26

Son dakika spor habeleri: Yusuf Şimşek, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Şimşek, Denizlispor söylentileri hakkında ise "Denizlispor'dan teklif gelirse koşa koşa giderim" dedi. İşte detaylar...

"Derbide sonucu Utku ve Altay belirleyecek"

Teknik direktör Yusuf Şimşek gündeme dair özel açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yusuf Şimşek, "Süper Lig'de Alanyaspor çok iyi gidiyor. Alanyaspor sistemi olan, mütevazi bir takım. Fenerbahçe de çok iddialı. Bu sezon Süper Lig'in rekabet seviyesi yüksek geçiyor. Keşke pandemi süreci olmasaydı ve maçlar taraftarlarla oynansaydı. Fenerbahçe taraftarları olsa iç sahada puan kaybetmezdi. Beşiktaş ve Galatasaray için de bu durum böyle." ifadelerini kullandı.

'Derbide sonucu kaleciler belirleyecek'

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkında konuşan Şimşek, "Hem Fenerbahçe'de hem de Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadım. İkisinde de hocamız Mustafa Denizli'ydi. Bu hafta sonu bir derbi var. Fenerbahçe bu hafta Galatasaray ile oynamış olsa açık ara net favori olabilirdi. Ama Beşiktaş maçı için durum böyle değil. Şanslar bence yüzde elli yüzde elli. Fenerbahçe'nin favori olduğunu düşünmüyorum. İki takımda da formda olan oyuncular var. Derbide sonucu kaleciler belirleyecek. Utku da Altay da genç isimler. İnşallah bol gollü, heyecan verici bir derbi maçı olur. 90 dakika gözümüzü sahadan ayırmadığımız bir maç olmasını temenni ediyorum." dedi. 

Sergen Yalçın yorumu

Sergen Yalçın'la ilgili görüşlerini paylaşan Yusuf Şimşek, "Gökten vahiy indiği için Sergen Yalçın bugün Beşiktaş'ın başında değil. Sergen Hoca o takımın başında daha önceki çalıştırdığı takımlarda yaptığı başarılı işler sayesinde bulunuyor. Sergen Yalçın, Beşiktaş camiasının bir çocuğunun olmasının elbette avantajlarını yaşıyor. Ama Sergen Yalçın'ın Anadolu takımlarında yakaladığı başarılar da ortada. Beşiktaş camiası Sergen Yalçın'a güvenmeli" şeklinde konuştu.

'Denizlispor'a koşa koşa giderim'

Denizlispor söylentileri hakkında ise Şimşek, "Ben Süper Lig'de daha önce Antalyaspor'da çalıştım. Daha sonra gelen teklifleri değerlendirirken biraz dikkatli davranmadım. Bu sebeple Süper Lig'den uzak kaldım. Ben, Yusuf Şimşek olduysam Denizlispor sayesinde oldum. Futbolcuyken Denizlispor'da yükselişe geçtim. Orada oynarken A Milli Takıma seçildim. Beni göreve çağırırlarsa koşa koşa Denizlispor'a giderim. Orası ile aramızda farklı bir gönül bağı var." diye konuştu.

Yusuf Şimşek sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Maradona'nın vefatını öğrendiğimde gözümden istemsizce yaşlar aktı. Kendisi efsane bir futbolcuydu. Maradona'nın vefatı aklıma geldikçe de tüylerim diken diken oluyor. Maradona'yı herkesin ne kadar çok sevdiğini sosyal medyada görüyoruz. Çok büyük bir futbol efsanesi hayatını kaybetti."

Senin için hazırladığımız haberler