(Yazılı Özet) Panathinaikos-Olympiakos Maç Sonucu:

Burak Alaca
11.01.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 00:45

Yunanistan Kupası'nın son 16 turunda Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ve ezeli rakibi Olympiakos yenişemedi. İşte detaylar...

(Yazılı Özet) Panathinaikos-Olympiakos Maç Sonucu:

AJANSSPOR-HABER

Yunanistan Kupası son 16 turunda Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos derbi mücadelesinde Olympiakos'u Apostolos Nikolaidis Stadyumu'nda konuk etti. Karşılaşma 1-1'lik skorla ikinci maça taşındı.

Panathinaikos yakaladı ama kazanamadı

Deplasman ekibi Olympiakos karşılaşmanın 45. dakikasında Alexandropoulos'un golü ile devre arasına 1-0 önde gitti. Evc sahibi Panathinaikos 65. dakikada rakibine Ioannidis'in golüyle karşılık verdi ve kalan bölümde gol sesi çıkmadı.

Rövanş 17 Ocak'ta

Yunanistan'ın dev derbisinde 17 Ocak'ta Olympiakos'un evinde oynanancak karşılaşmada çeyrek finale çıkacak taraf belli olacak.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim, F.Bahçeli oyuncuyu transfer ediyor! İstanbul'da ilk buluşma gerçekleşti
Habere Git

Terim'li Panathinaikos'un fikstürü oldukça zorlu

17 Ocak'ta ezeli rakibi Olympiakos ile kupa mücadelesinde tekrar karşılaşacak Fatih Terim'li Panathinaikos ligde ise 14 Ocak'ta AEK, 28 Ocak'ta Paok ile karşılaşacak.

"Sonuçtan memnun değiliz"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Fatih Terim "Sonuçtan memnun değiliz. İç saha avantajımızı kullanmak istedik. Olympiacos ilk yarıda iyi oynadı. Derbilerde kalite yok" Çıktık ama sahada iyi mücadele ettik. İkimizin de şansı aynı. Kolay olmayacak. İkinci yarıda daha iyi oynadık. Duruşta golü yedik ve bu bizi üzdü ama şansımız var ve bir dahaki sefere daha iyisini yapacağız." dedi.
 

Senin için hazırladığımız haberler