Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi için Dele Alli planı

Orhan Gülek
01.10.2022 - 15:57 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 16:02

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe derbisinde yeni transfer İngiliz futbolcu Dele Alli'ye güveniyor. İşte tüm detaylar

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi için Dele Alli planı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak derbide Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş'ta gözler Dele Alli'de olacak. Valerien Ismael de oyuncusuna 2 Ekim'deki maç öncesinde çok güveniyor.

Büyük maçları seviyor

Beşiktaş’ın yaz transfer döneminde Everton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli, İngiltere’de top koşturduğu dönemde derbi karşılaşmalarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.  Siyah-beyazlı takımdaki kariyerinde 2 maçta 1 gol atan Dele Alli, İngiltere Premier Lig'de Tottenham forması giydiği dönemde de kritik maçlarda göz doldurmuştu.

Dele Alli, derbide takımının en önemli kozu olacak

Londra derbilerinde Chelsea ile 12 maça çıkan yıldız orta saha, 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Alli, Arsenal'e ise 12 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, derbilerde 24 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırıp, 4 de gol pası verirken, 12 gole katkıda bulundu. Bu paralelde Dele Alli, derbide takımının en önemli kozu olacak.

Dele Alli, Beşiktaş’ta sezon iyi başlamıştı

Dele Alli, Beşiktaş formasıyla çıktığı 2 maçta toplam 144 dakika süre alırken 1 gollük performans sergiledi. 2 maçta oynadığı futbolla futbolseverlerin beğenisini toplayan Dele Alli, Ankaragücü deplasmanında sakatlanarak oyundan çıkarak bir süre sahalardan uzak kalmak zorunda kalmıştı.

Pazar günü oynanacak olan derbide sakatlığını tamamen atlatmış olan Dele Alli, Teknik Direktör Valérien Ismaël’in şans vermesi durumunda sahadaki yerini alabilir.

Senin için hazırladığımız haberler