Derbinin hakemi hakkında flaş iddia: 'Memnun değil...'

01.12.2018 - 22:53 | Son Güncellenme: 02.12.2018 - 01:53

Derbinin hakemi hakkında flaş iddia: 'Memnun değil...'

Sinan Engin, Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. 

Beyaz TV'de konuşan Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Favori Beşiktaş'

"Galatasaray motivasyonunu bugün yaptı. İki takımında ilk 11'i şu anda meçhul. Moralsiz bir Galatasaray var. Moralli bir Beşiktaş, Beşiktaş taraftarı var. Beşiktaş'ın Avrupa dönüşü kötü olsaydı, onlar da kötü olacaktı. Lens önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta kalır mı? Bilmiyorum. Bence kalmaz. Maç öncesi Fatih Terim'e, 'berabere kalacağız' deseler kabul eder. Derbinin favorisi yoktur fakat bu maçın favorisi Beşiktaş"

Çakır hakkında flaş iddia: 'Memnun değil...'

Galatasaray taraftarını kutluyorum. Galatasaray taraftarı bu maddi sıkıntılarda antremana giderek müthiş bir özveride bulunmuş, takımına sahip çıkmıştır. Ben, derbinin berabere bitmesini istemem. Fatih Terim'in ülkemizde yetiştirdiği çok oyuncu var. Şenol Güneş son 2 maçta gençlere şans verdi. Bu oyuncuları kazanmamız lazım. Yarın güzel bir derbi olacak. Her iki takımın da oyuncuları sakin olsun. Cüneyt Çakır bile hakem arkadaşları Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'ın aldığı cezalardan memnun değil. Cüneyt Çakır alınan karara çok kızgın. Bu karar hakemleri çok rahatsız etti. Edindiğim net bilgi bunlar. İddia ediyorum 2-3 haftaya kalmaz bu iki hakeme maç verecekler,vermek zorundalar"

Derbinin yıldızı kim olur?

"Beşiktaş'ın yarınki derbide kilit oyuncusu Karius. Hep ne deriz; 'Atan ve tutanın iyi olacak' Galatasaray'ın gol sorunu var. Eren iyi olursa Galatasaray sıkıntı yaşamaz. Galatasaray gol pozisyonuna giriyor. Maicon ile Ozan'ın birbirine uyumu çok önemli. Maçın yıldızı Karius olur, olumlu ya da olumsuz anlamda söylüyorum. Galatasaray'da maçın yıldızı Muslera olur"

Senin için hazırladığımız haberler