Galatasaray derbisi öncesi Fred'den flaş paylaşım!

Orhan Gülek
24.12.2023 - 18:19 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 18:22

Fenerbahçe'de cezası sebebiyle kadroda yer almayan Fred, Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray derbisi öncesi Fred'den flaş paylaşım!

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonluk yarışında düğümü çözebilecek öneme sahip kritik müsabaka Fenerbahçe ile Galatasaray arasında gerçekleşecek. Aynı istatistiklere ve aynı puana sahip iki takımın karşılaşması zirveyi değiştirebilecek öneme sahip. Fenerbahçe galip gelirse hem en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 3’e yükseltecek hem de averaj farkını açacak. Galatasaray karşılaşmadan galip gelirse hem liderlik koltuğunu ele geçirecek hem de Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 3’e çıkaracak.

Karşılaşmaya dakikalar kala Fenerbahçe'de cezası sebebiyle kadroda yer almayan Fred, Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"Fenerbahçe taraftarı olacağım"

Fred yaptığı paylaşımda, "Soyunma odasından tribünlere; bu akşam derbide takımını destekleyen bir Fenerbahçe taraftarı olacağım." ifadelerini kullandı.

Paylaşıma büyük beğeni

Fred'in bu paylaşımı birçok Fenerbahçe taraftarı tarafından paylaşıldı.

Fenerbahçe'de iki eksik!

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder ve Batshuayi’nin (3) golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın uzatma dakikalarında duran top kazanan ev sahibinde atış öncesi hakeme itirazda bulunan Fred, sarı kart gördü. Hakem Zorbay Küçük ile konuşmasını sürdüren Fred bu kez doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Ev sahibinde Gökhan Sazdağı’nın 90+10. dakikada kullandığı serbest vuruşta top üstten dışarı giderken, hakem Küçük Mert Hakan Yandaş’a ikinci sarı kartını gösterdi ve kırmızı kartla saha dışına gönderdi. Böylece Fred’in ardından Mert Hakan Yandaş da Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Senin için hazırladığımız haberler