Dereceye girenler ödüllendirildi

29.07.2017 - 22:33 | Son Güncellenme: 29.07.2017 - 22:33

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları yapıldı. Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde düzenlenen ve 55 sporcunun katıldığı şampiyona çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Etabımız toplam bin 200 metre 21 figürden oluşan ekstrem bir parkur. Doğası ve pisti ile Türkiye'nin sayılı parkurundan birine sahip Suğla Yaylası'nda böyle bir organizasyon düzenlediğimiz için mutluyuz." diye konuştu.
 
Yarışmalar sonucunda; Süper Enduro GP grubunda Sinan Memnun birinci, İzzet Kazdal ikinci ve Burak Özdemir üçüncü, Enduro Usta grubunda Murat Kökçü birinci, Murat Akın ikinci ve Çağlar Kundak üçüncü, Enduro Hobi grubunda Nevzat Erol birinci,Çağrı Aslan ikinci ve Mahmut Soner Yılmaz üçüncü, Enduro Genç grubunda Emre Coşar birinci, Eren Mert Kocaman ikinci ve Mustafa Can Küpeli üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcuların ödüllerini Azdavay Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ve sponsor iş adamları verdi.

Senin için hazırladığımız haberler