Derrick Köhn'den, Sacha Boey sözleri! Galatasaray...

26.03.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 26.03.2024 - 22:40

Galatasaray'ın, Hannover'den transfer ettiği Derrick Köhn, sarı-kırmızılılar'daki selefi Sacha Boey'den, teknik direktör Okan Buruk'a kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Derrick Köhn'den, Sacha Boey sözleri! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Derrick Köhn, sarı-kırmızılı ekibin Antalya'daki kampında antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Köhn, teknik direktör Okan Buruk hakkında "Fark yaratıyor" derken, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi ve kendi geleceği hakkında konuştu.

"2-3 teklif vardı"

Galatasaray'a transfer sürecinde başka takımların da teklifinin olduğunu belirten Derrick Köhn,2-3 tane teklif vardı ama Galatasaray çok büyük bir kulüp. Hayalimdi burada oynamak. Hoca ve herkes bana amaçlarımızı anlatmıştı zaten ve ben de burada şampiyon olmak istiyordum. Dolayısıyla aklıma ilk gelen ve tek cevap 'evet'ti. Mutluyum burada olduğum için" dedi.

"Fark yaratıyor"

Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk'tan da övgüyle bahseden Derrick Köhn, "Okan hoca sahada fark yaratıyor gerçekten. Sorunlarımla ona gidebiliyorum. Sahanın içinde olsun, dışında olsun ona sorular sorabiliyorum. Hocamız olduğu için çok mutluyum. Onunla birlikte devam etmek istiyorum. Biz takım olmuş bir haldeyiz şu anda." ifadelerini kullandı.

Köhn'den Sacha Boey sözleri

Derrick Köhn, Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon Euro'ya transfer olan Sacha Boey hakkında ise şu sözleri kullandı: "Sacha Boey çok iyi bir oyuncu. Bayern Münih'e gittiği için çok mutluyum. Ben şu anda buraya odaklanmalıyım. Gelecekte ne olacağını o zaman göreceğiz"

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yıldızından şampiyonluk sözü: Rap yapacağım!
Habere Git

Derrick Köhn'ün performansı

Derrick Köhn, Galatasaray formasıyla 5 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası maçında boy gösterdi. Alman sol bek bu maçlarda 1 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler