Derya Cebecioğlu'ndan sakatlık açıklaması: "Tedavilerim başladı"

20.10.2024 - 13:56 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 14:00

Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank forması giyen ve Aras Kargo ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Derya Cebecioğlu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Derya Cebecioğlu'ndan sakatlık açıklaması: "Tedavilerim başladı"

AJANSSPOR HABER

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 3. haftasında karşı karşıya geldiği Aras Kargo’yu 3-1 mağlup eden VakıfBank'ta Derya Cebecioğlu sakatlanmıştı.

Derya Cebecioğlu'ndan sakatlık açıklaması

Başarılı oyuncu sosyal medya hesapları üzerinden sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.

"En kısa zamanda tekrar döneceğim"

Cebecioğlu açıklamasında, “Tüm mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tedavilerim başladı. En kısa zamanda tekrar döneceğim. Sizi seviyorum, iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Markova: "Maçın en talihsiz tarafı arkadaşlarımızın sakatlık yaşamasıydı"

VakıfBank’ta Aras Kargo karşısında 21 sayıyla maçın yıldızlarından biri olan Marina Markova, “Maçın en talihsiz tarafı arkadaşlarımızın sakatlık yaşamasıydı. Onlar için bir an önce her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum” dedi. Markova, “Dürüst olmak gerekirse hatalarımız nedeniyle kolay bir maç olmadı. Gereksiz hatalarımızı bitirdiğimizde işler yoluna girdi. İlk setten sonra daha toparlanmış bir oyunla maçı kontrol altına aldık” şeklinde konuştu.

VakıfBank'ın rakibi Zeren Spor

VakıfBank bir sonraki maçında Vodafone Sultanlar Ligi’nin 4. haftasında 22 Ekim Salı günü saat 18.00’de Zeren Spor ile Ankara’da karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler