DETAY HABER / Milli Takım'a seçilen 'gizemli' futbolcuyu tanıyalım...

07.11.2017 - 02:39 | Son Güncellenme: 07.11.2017 - 02:39

Lucescu’nun açıkladığı yeni nesil milli takımda bir isim büyük dikkat çekti: Erol Alkan... Aday kadroyu gören herkesin “Kim bu çocuk?” dediği 24 yaşındaki stoperi Fanatik mercek altına aldı.

Her milli ara öncesi açıklanan aday kadroda tartışılan isimler olur. Alındığı veya alınmadığı için eleştirilen oyuncular vardır. Ancak Lucescu bu kez Ay-Yıldızlı takıma öyle bir isim aldı ki deyim yerindeyse herkes şaştı kaldı: Erol Erdal Alkan... Bursalı Ertuğrul Ersoy, Akhisarlı Caner Osmanpaşa, Karabük’ten Barış Başdaş, Konyaspor’dan Ali Turan, Kasımpaşa’dan Veysel Sarı gibi ligin devamlı oynayan stoperleri dururken Hollanda 2. Ligi’nde Dordrecht forması giyen 24 yaşındaki futbolcunun nasıl milli takıma alındığı merak konusu oldu.

Boşta kaldı, geri döndü!

Türkiye’de birçok takımda denenen, 2013’te Süper Lig’de Elazığspor’da 11, ardından gittiği 2. Lig ekipleri Kocaeli Birlik’te 2, Hatay’da ise 18 maç oynayarak boşta kalan ve daha sonra doğup büyüdüğü Hollanda’ya geri dönen 24 yaşındaki stoper, Türkiye’de takım bulamadıktan sonra Hollanda 2. Ligi’nde 13 puanla 15. sırada yer alan Dordrecht takımından milli takıma seçildi.

1.100 Euro maaş alıyor!

2016’da da U21 Milli Takımı’na dahil edilen ve 3 maça çıkan Erol Alkan’ın Tolunay Kafkas ve Abdullah Ercan’ın önerisiyle Lucescu’nun milli takım kadrosuna dahil ettiği ifade ediliyor. Oyuncunun Dordrecht kulübünde aylık 1.100 Euro maaşa oynadığı öğrenilirken Lucescu’nun basın toplantısında bu tercihi ile ilgili yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler